Νάξος: Δυναμική παρουσία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και έχουμε εξάδα για την Τοπική Οργάνωση

Με το «Ποτάμι» να επιλέγει την αποχή, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι – τελευταίες – εσωκομματικές εκλογές του «Κινήματος Αλλαγής» (ΚΙΝΑΛ) που στόχο έχουν να αναδείξουν τις γραμματείες των τοπικών οργανώσεων. Συνολικά αναμένεται να συσταθούν σε όλη την Ελλάδα 311 Τοπικές Οργανώσεις και η Νάξος έδωσε δυναμικό παρόν. Στο Δημαρχιακό Μέγαρο είχαμε την διεξαγωγή των εκλογών με τον πολιτευτή Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγή Γιάννη Βλασερό και τον γνωστό δικηγόρο Γιώργο Καραμανή να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στήθηκε με επιτυχία η εκλογική κάλπη.

Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε από την προσωπική ιστοσελίδα του κου Βλασερού στο διαδίκτυο (εξού και οι φωτογραφίες): Ψήφισαν 188 εξ ων 184 έγκυρα, τρία (3) λευκά και ένα (1) άκυρο. Εκλέγησαν κατ' αλφαβητική σειρά:

Βάβουλας Μανώλης

Γιαμπουράς Στέλιος

Μελισσουργού Μαρία

Μπούσιος Χρήστος

Νεστοριάδου Μαρία

Σοφικίτης Αντώνης

Να σημειώσουμε ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ψήφισε στο Λαύριο, ενώ χθες ο  Γιώργος Καμίνης – Δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε με μήνυμά του τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων τοπικών και περιφερειακών οργάνων. Μάλιστα, μίλησε για  μαζική συμμετοχή ώστε να πετύχει το νέο πολιτικό εγχείρημα.

Οσο για το Ποτάμι και την απόφασή του να απέχει των εκλογών; Επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την απόσταση που χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές, πάρθηκε με γνώμονα πως την επόμενη Κυριακή 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πανελλαδική σύσκεψη των αντιπροσώπων, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι και για το αν το Ποτάμι προχωρήσει αυτόνομα.