Νάξος - "Ενωμένοι Μπορούμε": "Ο Κος Χατζηανδρέου λειτουργεί με το "αποφασίζουμε και διατάζουμε"

«Προφανώς, η πρακτική του “αποφασίζουμε και διατάζουμε” είναι η πεμπτουσία της παράταξής του, πρακτική που μόνο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί για τον τόπο μας! Κύριε Χατζηανδρέου, με την ίδια τακτική σκέφτεστε να ενεργήσετε για το καλό του συνόλου; Πολύ νωρίς δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο στον λαό του Δήμου μας, καταπατώντας κάθε νόμιμο για το προσωπικό σας “όφελος” και μόνο!».. .Ποιος το αναφέρει  αυτό και γιατί; Η παράταξη «Ενωμένοι Μπορούμε» του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού, παίρνει άμεσα θέση στην κίνηση της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» του υποψηφίου Δημάρχου Λεονάρδου Χατζηανδρέου να τοποθετήσει κοντέινερ – περίπτερο (εκλογικό κέντρο) στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Νάξου νωρίς σήμερα το πρωί…

Μάλιστα όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως καταπάτηση της νομιμότητας αλλά και των αποφάσεων της Διακομματικής Επιτροπής ενώ καταλήγει « ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θέλουμε να πάμε τα νησιά μας μπροστά και όχι να οπισθοδρομούμε σε επικίνδυνες ατραπούς!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε» αναφέρει: «Ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η παράταξή του, ως θιασώτες πρακτικών, που παραπέμπουν σε σκοτεινές για τον τόπο εποχές, τοποθέτησε περίπτερο – κοντέινερ στη χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου, για τη διαφημιστική του προβολή. Παρέκαμψε κάθε αρμόδια αρχή αδειοδότησης, κάθε δεοντολογία, καταπατώντας τη νομιμότητα και τις αποφάσεις της Διακομματικής Επιτροπής.

    Προφανώς, η πρακτική του “αποφασίζουμε και διατάζουμε” είναι η πεμπτουσία της παράταξής του, πρακτική που μόνο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί για τον τόπο μας! Κύριε Χατζηανδρέου, με την ίδια τακτική σκέφτεστε να ενεργήσετε για το καλό του συνόλου; Πολύ νωρίς δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο στον λαό του Δήμου μας, καταπατώντας κάθε νόμιμο για το προσωπικό σας “όφελος” και μόνο!

    Αυτές οι πρακτικές έχουν καταδικαστεί και έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και, ξεθάβοντάς τις, μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν! Ο λαός κρίνει! Είναι ο ίδιος λαός που θα σας καταψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου, και που εμπιστεύεται τον διάλογο και τη νομιμότητα στη διοίκηση του Δήμου!

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θέλουμε να πάμε τα νησιά μας μπροστά και όχι να οπισθοδρομούμε σε επικίνδυνες ατραπούς!»