Νάξος - "Ενωμένοι Μπορούμε": Ο Λιανός λέει "Ενωμένοι και Μπορούμε και θέλουμε"

"Η εκλογική διαδικασία μάς ανέδειξε ισχυρά πρώτους. Οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στους άξιους συνεργάτες μου και γύρισαν την πλάτη τους στη λασπολογία και στη γκρίζα προπαγάνδα. Έδωσαν σαρωτική νίκη στο φως του Συνδυασμού μας και απέδειξαν ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να καταφέρουμε όσα κάποιοι θεωρούν ανέφικτα!

Σας ευχαριστώ για την, πέρα από κάθε προηγούμενο, στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, καλούμαστε να επιλέξουμε Δήμαρχο. Είμαι βέβαιος για τη στήριξή σας! Οι δημότες μας έδειξαν περίτρανα ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θέλουμε!"

Αυτό αναφέρει στο μήνυμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι Μπορούμε" Δημήτρης Λιανός, δίνοντας το σύνθημα για την εκλογική αναμέτρηση της 2ης Ιουνίου... Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον συνδυασμό του Λεονάρδου Χατζηανδρέου "Μαζί Αλλάζουμε" που βρίσκεται στην 2η θέση της εκλογικής μάχης και με επίσημα καταμετρημένα τα 52 από τα 54 εκλογικά κέντρα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.. Η διαφορά είναι μεγάλη, 47,5% έναντι 25,4% που μεταφράζεται σε περίπου 2,800 ψήφους και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί με μία πρώτη ματιά....