Νάξος - "Ενωμένοι Μπορούμε": Την Παρασκευή (24/05) η κεντρική ομιλία στη Χώρα

Ξεκινάμε από τα τελευταία νέα και να σας πούμε ότι την Παρασκευή 24 Μαϊου και στις 8.30 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιανός, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι Μπορούμε" και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα κλείσει την προεκλογική του πορεία με ομιλία... Που; Στη Χώρα της Νάξου, έξω από το εκλογικό κέντρο, στη παραλία της Χώρας Νάξου. Και με βασικό σύνθημα "Ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε το στίγμα της δυνατής, καθαρής και αυτοδύναμης νίκης"...

Ομως, παράσταση νίκης είχε δώσει ο Δημήτρης Λιανός, την περασμένη Κυριακή (19/05) στο αμφιθέατρο του "Ιακ. Καμπανέλλης" όταν και έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του... Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης Στην αίθουσα του θεάτρου Ιάκωβος Καμπανέλλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των μελών του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Λιανό. Τόσο οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι παριστάμενοι έδωσαν το στίγμα της νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Δημήτρης Λιανός αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της επόμενης τετραετίας 2019-2023 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους και για την απόφαση να διαθέσουν τον προσωπικό τους χρόνο προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό καλό.  Επισημαίνοντας την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου δήλωσε ότι: «Παραμερίσαμε τους προσωπικούς μας εγωισμούς, τις κομματικές μας ταυτότητες τις διαφορές που μας χωρίζουν και όλοι μαζί αποφασίσαμε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να ανάψουμε το φάρο της προόδου».

Τόνισε την μοναδικότητα του συνδυασμού του στον εκλογικό χάρτη  του Δήμου μας, καθώς είναι ο πολυπληθέστερος και πληρέστερος συνδυασμός, αποτελούμενος από 135 ικανότατους συμπολίτες μας.

Παράλληλα κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν καθαρή εντολή στην κάλπη, προκειμένου ο δήμος να διοικηθεί σωστά την επόμενη τετραετία χωρίς δεκανίκια και με ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που στοχεύει στην ευημερία των κατοίκων και σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Την παρουσίαση του συνδυασμού και τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Μανόλης Λυκουρόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, ο Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης ο πρώην Δήμαρχος Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνης και ο πρώην αυτοδιοικητικός Γιάννης Δημητροκάλλης.

Τέλος, δίνοντας παλμό στο ακροατήριο, ο Δημήτρης Λιανός τόνισε ότι: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανεβάσουμε τα νησιά μας ακόμα πιο ψηλά γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»