Νάξος: επαφές Γ, Βρούτση με στελέχη της ΝΔ

Με το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας να είναι προ των θυρών (16 – 17 Δεκεμβρίου) και με την πολιτική κατάσταση να είναι …προβληματική όπως την χαρακτηρίζουν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νάξου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ βρέθηκε στη Νάξο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα μέλη τόσο της Τοπικής Οργάνωσης όσο και της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Τους παρουσίασε τις θέσεις και προτάσεις της ΝΔ για τα καυτά ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και για το οργανόγραμμα δράσεων ενόψει του συνεδρίου ενώ από τη πλευρά της η ΟΝΝΕΔ διά του προέδρου της κο Πολυκρέτη διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του κόμματος.

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου που φέρει την υπογραφή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ κου Πολυκρέτη;

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 28/10/2017 πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή νομού Κυκλάδων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. Βρούτση Ιωάννη και το Δ.Σ. της Τ.Ο. της ΝΔ στα γραφεία της Οργάνωσης, εκπροσωπούμενη από σύσσωμο το Προεδρείο της.

Ο Βουλευτής κ. Βρούτσης Ιωάννης μας ενημέρωσε για την υφιστάμενη, εξόχως προβληματική, κατάσταση σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για την πατρίδα μας καθώς και παρουσίασε τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Ειδικότερα θέματα συζήτησης αφορούσαν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την Παιδεία, την ασφάλεια και τα εθνικά ζητήματα.

Επιπλέον, ενημερωθήκαμε αναφορικά με το οργανόγραμμα δράσεων του κόμματος στον δρόμο προς το 11ο Συνέδριο της ΝΔ στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017.

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μέσω του προέδρου της Πολυκρέτη Ευστάθιου ενημέρωσε τον  Βουλευτή του νομού και τα στελέχη της Τ.Ο. της ΝΔ σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις, την οργάνωση και την λειτουργία του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί τόσο στις προσπάθειες του κόμματος για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα όσο και στην εποικοδομητική παρουσία σε τοπικό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News