Νάξος: επίσκεψη - ενημέρωση της ΟΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τον Δήμαρχο κο Μαργαρίτη

Την πόρτα του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μαργαρίτη πέρασαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε μία προσπάθεια ενημέρωσης για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος και τα άλλα νησιά του Δήμου αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπισή τους… Και όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κο Πολυκρέτης διαβεβαίωσε τον κο Μαργαρίτη ότι η ΟΝΝΕΔ θα είναι αρωγός στη προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκου του Δήμου

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (υπογράφει ο πρόεδρος κος Πολυκρέτης) αναφέρει:

«Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 22 /9/2017 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  κ. Μαργαρίτη Εμμανουήλ στο Δημαρχιακό μέγαρο Νάξου.  Την ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Τ.Γ. Πολυκρέτης Ευστάθιος και ο Υπεύθυνος κινητοποίησης και εκλογικής ετοιμότητας Μαργαρίτης Νικόλαος.

Ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης ενημέρωσε την ΟΝΝΕΔ Νάξου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Νάξου και για τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των αναγκών του νησιού.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα έργα καθημερινότητας και υποδομών που υλοποίησε και υλοποιεί ο Δήμος Νάξου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε τον κ. Μαργαρίτη ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον του νησιού μας και της ζωής των δημοτών».