Νάξος - Γλέζος: Και το ΚΚΕ με ερώτησή του στη Βουλή ζητάει απάντηση από την Υπουργό Παιδείας

Κουτσούμπας - Γλέζος photo credit flash.gr

Η αλήθεια είνα ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ μας έχουν συνηθίσει σε μία διαφορετική τακτική ακόμη και για θέματα που θεωρούνται κοινής αποδοχής... Ετσι, μία ημέρα μετά τη διακομματική ερώτηση (με την υπογραφή δέκα βουλευτών από τέσσερα κόμματα) προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την προσθήκη της προσωνυμίας «Μανώλης Γλέζος» στο Γενικό Λύκειο Νάξου, σήμερα το ΚΚΕ και συγκεκριμένα οι βουλευτές Γιάννης Δελής και Μαρία Κομνηνάκα κατέθεσαν νέα ερώτηση προς την υπουργό.

Οι δύο βουλευτές αναφέρουν ότι: «Το Σχολικό Συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Νάξου αποφάσισε και εισηγήθηκε την μετονομασία του σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος». Το θέμα, όμως, καρκινοβατεί, και το ΚΚΕ απευθύνθηκε στο Υπουργείο Παιδείας για τις αιτίες της καθυστέρησης αυτής της μετονομασίας, χωρίς όμως να λάβει καμία ουσιαστική απάντηση».

Αναλυτικά, η ερώτησή τους με θέμα: Μετωνυμία του Γενικού Λυκείου Νάξου σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος»:

Το Σχολικό Συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Νάξου αποφάσισε και εισηγήθηκε την μετονομασία του σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος».

Το θέμα, όμως, καρκινοβατεί, και το ΚΚΕ απευθύνθηκε στο Υπουργείο Παιδείας για τις αιτίες της καθυστέρησης αυτής της μετονομασίας, χωρίς όμως να λάβει καμιά ουσιαστική απάντηση.

Ερωτάται η κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει για να υλοποιήσει άμεσα την απόφαση του Γενικού Λυκείου Νάξου για την μετωνυμία του σε Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος»

Οι Βουλευτές

Δελής Γιάννης

Κομνηνάκα Μαρία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News