Νάξος: Η Δημοτική Οργάνωση Νάξου του ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται για εκλογές

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) οργανώνεται και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ισχυρές τοπικές οργανώσεις που άλλωστε αποτελούν παραδοσιακά και την σπονδυλική στήλη ενός κόμματος ή κινήματος.

Και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση που ήρθε από τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, στη Νάξο θα πραγματοποιηθούν εκλογές στις 24 Ιουνίου για την συντονιστική γραμματεία της οργάνωσης. Και αύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου εκπνέει η υποβολή αιτήσεων για όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που αναφέρει:

« Η Δημοτική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής Νάξου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της παράταξης ότι στις 24/6/2018, ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν εκλογές για τη συντονιστική γραμματεία της οργάνωσης στο νησί.

Οι εκλογές θα λάβουν μέρος στο Δημαρχείο της Νάξου  από τις 9.00 πμ ως τις 18.00μμ.

Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη συντονιστική γραμματεία παρακαλούνται  να επικοινωνήσουν με τον κα Ευδοκία Ανδριέλου  στο τηλ.6974677078, και e-mail:eandrielou@yahoo.com έως και τη Τετάρτη 20/06/2018 οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας.

Η μαζική συμμετοχή των πολιτών και σε αυτή τη διαδικασία είναι ουσιαστική για την ενδυνάμωση του χώρου μας και της παράταξης».