Νάξος - ΚΙΝΑΛ: Ο Πεταλωτής μιλάει απόψε (19:00) στο "Καφέ Αλσος" (video)

εκλογές

«Ενας πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να κάθεται σε μία γωνία. Υπάρχουν δύο μοντέλα. Το είναι είναι του Κώστα Καραμανλή. Δεν μιλάει επί 12-13 χρόνια που έχει φύγει από την εξουσία, είναι βουλευτής αλλά κυρίως μιλάει μέσω κύκλων. Υπάρχει και το άλλο. Αυτό του Γιώργου Παπανδρέου. Ενεργός πολιτικός, που εκφράζει τις αντιρρήσεις του με τρόπο θετικό, και ο οποίος κάνει αγώνα για να εκλεγεί βουλευτής και έρχεται να πάρει ρίσκα θέτοντας υποψηφιότητα σε ένα “μικρό” εκλογικό ακόμη κόμμα. Εϊναι ένας άνθρωπος που αν και Πρόεδρος της Σοσιαλιστική Διεθνούς, έχει επαφές με τον διεθνή περίγυρο, είναι ένας ενεργός πρώην πρωθυπουργός που προσφέρει στον χώρο και δεν θέλει να τον διορίσουν αρχηγό αυτού του κόμματος"

Αυτά είναι ανάμεσα στα άλλα, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας χθες στον Aegean Voice 107.5 ενόψει της σημερινής του επίσκεψης στη Νάξο... Πρώτη εμφάνιση για τον θρακιώτη πολιτικό με καταγωγή από την Τήνο και θα μιλήσει σε φίλους και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου. 

Που; Στο καφέ “Άλσος”, στο Άλσος της Έλλης στη πόλη της Νάξου. 

Πότε; Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 7:00 το βράδυ. 

Δράση που έρχεται ως συνέχεια των επισκέψεων των υποστηρικτών των υποψηφιών για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ την 5η Δεκεμβρίου 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News