Νάξος - Κόρωνος: Φωνή αγωνίας για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος

Βράδυ στην Κόρωνο

Σήμερα πανηγυρίζουμε.. Δεν είχαμε (ακόμη) διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος... Όμως, τις τελευταίες 48 ώρες, τα όρια όλων δοκιμάστηκαν. Και δη όσων έχουν συγγενείς ή φίλους που έχουν άμεση εξάρτηση από το ηλεκτρικό ρεύμα... Δυστυχώς έως σήμερα κανείς δεν έχει δώσει απάντηση. Μισόλογα, αοριστίες και ο .. Χατζηπετρής ως αιτίες για τις συνεχόμενες διακοπές... Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μία ακόμη φορά το αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Ορεινής Νάξου, εκεί όπου οι χωρίς προειδοποίηση διακοπές, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου, Γιάννης Κωνσταντάκης με επιστολή του επιχειρεί να πάρει επίσημη απάντηση από τους αρμόδιους φορείς (ΔΕΔΔΗΕ) και να ενεργοποιήσει Δήμο και Περιφέρεια (και τους βουλευτές) ώστε να λυθεί το ... μυστήριο των συνεχόμενων διακοπών....

Τι αναφέρει στην επιστολή του;

“Απευθυνόμενος σε κάθε αρμόδιο της ΔΕΔΔΗΕ, σας θέτω υπόψη σας και εγγράφως τις πολύ συχνές διακοπές ρεύματος και στην Κόρωνο, το χωριό που εκπροσωπώ.

Δεν γνωρίζω την αιτία ή τις αιτίες, αλλά όποιος κι ότι κι αν φταίει το θεωρώ απαράδεκτο να βρισκόμαστε στο 2020 και να μην υπάρχει η πρέπουσα υποδομή και  να βυθιζόμαστε κάθε τόσο στο σκοτάδι!

Επί του θέματος, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε τι ακριβώς χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία της παροχής ρεύματος στα χωριά μας, ώστε αν είναι κάτι που είναι πάνω από τις δικές σας δυνάμεις, να απευθυνθούμε ως αιρετοί στο αρμόδιο υπουργείο, για να σας παράσχει τις όποιες δυνατότητες για τυχόν υποδομή που μπορεί να χρειάζεστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News