Νάξος - Μαν. Πολυκρέτης: "Γνωστοί σε εσάς κε Δήμαρχε οι λόγοι παραίτησής μου"

Πολυκρέτης - Νάξος

Και η παραίτηση έγινε πράξη... Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Αυγούστου έλαβε χώρα. Ο Μανώλης Πολυκρέτης, ο αντιδήμαρχος Υδρευσης, Αδρευσης, Αποχέτευσης και ΒΙΟ.ΚΑ. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υπέβαλλε τη παραίτησή του και ουσιαστικά έκλεισε ο κύκλος της… προαναγγελθείσας παραίτησης και πλέον αρχίζει ο δρόμος για την επόμενη κίνησή του. Ποια θα είναι αυτή; Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επόμενες εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023. 

Μέχρι τότε; Οπως αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του που δόθηκε στην δημοσιότητα τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου, θα συνεχίζει να προσφέρει από τη θέση που βρίσκεται (σ.σ. ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος) και θα "αναδεικνύω τα όσα κατά την άποψή μου, αρνητικά θα μαθαίνω και θα αντιλαμβάνομαι και θα προσπαθώ με κάθε τρόπο, όπως πάντα έκανα, να διερευνώνται τα θέματα που απασχολούν το δήμο μας, για το κοινό συμφέρον και να καταθέτω τις απόψεις μου προς επίλυσή τους»..

polikretis1.jpg

Το πως φτάσαμε στην παραίτηση του κορυφαίου αντιδημάρχου (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι ο Μανώλης Πολυκρέτης έχει μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα αυτοδιοίκησης) φαίνεται μέσα από τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει στην κίνηση αυτή...  Ξεκαθαρίζει ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός γνωρίζει τους λόγους καθότι υπήρχαν στο παρελθόν πολλές συζητήσεις ανάμεσά τους αλλά δεν υπήρξε συνενόηση.  Μάλιστα, ουσιαστικά κατηγορεί τον δήμαρχο για "μισόλογα" του καταλογίζει "αλαζονική συμπεριφορά, εγωκεντρική διάθεση" και το κυριότερο; Ολιγωρία όσον αφορά την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του δήμου....  

polikretis3.jpg

Στο τέλος του άρθρου σε μορφή pdf η πλήρης δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού σύμβουλου Εμμανουήλ Πολυκρέτη... 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News