Νάξος - "Μαζί Αλλάζουμε": "Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν χαρακτήρα και τρόπο διοίκησης"

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα από πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής και της παράταξης του κ. Λιανού, καταδεικνύουν το χαρακτήρα τους, τον τρόπο που διοίκησαν και τον τρόπο που υπόσχονται ...να διοικήσουν το δήμο. Οι δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές και τραμπουκισμούς τις οποίες καταδικάζουν, όπως θα καταδικάσουν με την ψήφο τους την Κυριακή και την παράταξη του κ. Λιανού".  Με τις εκφράσεις αυτές, η Δημοτική Παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" παίρνει θέση για το συμβάν που συνέβη το μεσημέρι σε δημόσιο χώρο της Νάξου και όπως τονιζει "άνθρωποι της παράταξής μας δέχτηκαν επίθεση" με τον Μανώλη Πολυκρέτη, αντιδήμαρχο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τη παράταξη "Ενωμένοι Μπορούμε" να είναι στο επίκεντρο.. Οπως σημειώνεται στην καταγγελία - δελτίο Τύπου, ο κος Πολυκρέτης "  άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και την έσερνε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών". Μας ενημερώνει ότι υπήρξε τραυματισμός από τη στιγμή που η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες, και καταλήγει αναφέροντας " Ότι και να κάνετε μέσα στον πανικό σας δεν «Μπορείτε» ούτε «Ενωμένοι» ούτε «μόνος του ο καθένας σας», να ανατρέψετε την προδιαγεγραμμένη ήττα σας. Δεν μπορείτε να ανακόψετε το ρεύμα της ΝΙΚΗΣ της παράταξης μας!"

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε" του κου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, αναφέρει: "  Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου και η παράταξη του κ. Λιανού έδειξε για ακόμα μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μόνο που τώρα ξεπέρασε κάθε όριο αφού στέλεχος της παράταξης τους, έφτασε στο σημείο να ασκήσει σωματική βία σε ανθρώπους της δικής μας παράταξης.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του δημαρχείου κι ενώ άνθρωποι της παράταξης μας, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, δέχτηκαν επίθεση από τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη, με αυταρχικό τρόπο, αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία και μάλιστα σε γυναίκα, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και την έσερνε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά το περιστατικό η γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προφανώς τόσο ο κ. Πολυκρέτης όσο και η παράταξη του, θεωρούν ότι η Νάξος είναι δική τους ιδιοκτησία, όπως δηλαδή την αντιμετώπιζαν τα 9 τελευταία χρόνια και δεν επέτρεπαν να μοιράσει κάποιος άλλος ενημερωτικά φυλλάδια. Η παράταξη μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους περιστατικά και κάθε είδους πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται αυτές. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν το γεγονός, όπως και τον κ. Δημήτρη Λιανό να πάρει θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα από πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής και της παράταξης του κ. Λιανού, καταδεικνύουν το χαρακτήρα τους, τον τρόπο που διοίκησαν και τον τρόπο που υπόσχονται ...να διοικήσουν το δήμο. Οι δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές και τραμπουκισμούς τις οποίες καταδικάζουν, όπως θα καταδικάσουν με την ψήφο τους την Κυριακή και την παράταξη του κ. Λιανού.

Ότι και να κάνετε μέσα στον πανικό σας δεν «Μπορείτε» ούτε «Ενωμένοι» ούτε «μόνος του ο καθένας σας», να ανατρέψετε την προδιαγεγραμμένη ήττα σας. Δεν μπορείτε να ανακόψετε το ρεύμα της ΝΙΚΗΣ της παράταξης μας!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News