Νάξος - "Μαζί Αλλάζουμε": Επίσκεψη Χατζηανδρέου στον Απόλλωνα και διαπιστώσεις

Ο Απόλλωνας μετράει τις πληγές του από τον Ηφαιστίωνα, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι λειτούργησε ως το κερασάκι στην τούρτα αναδεικνύοντας τα χρονίζοντα προβλήματα του παραθαλάσσιου οικισμού στα βόρεια του νησιού..Ο κυματοθραύστης που έχει διαλυθεί, η παραλία που χάνει πλέον την άμμο της από την θάλασσα που μπαίνει ...ζωντανή όχι μόνο στον κόλπο του Απόλλωνα αλλά και τα καταστήματα και βέβαια η πλατεία που ουσιαστικά ξεκουφώνεται και εγκυμονεί κινδύνους.. 

Και μέλη της Δημοτικής παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε", βρέθηκαν στον Απόλλωνα χθες Πέμπτη 9 Ιανουαρίου... Με επικεφαλής τον κο Χατζηανδρέου επισκέφθηκαν τον οικισμό, μίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.. Είχαν συνάντηση επίσης με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορωνίδας ενώ ουσιαστικά έκαναν αυτοψία στους χώρους που δέχτηκαν το ...χάδι του Ηφαιστίωνα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από την κα Ανδρή και τον κο Χωριανόπουλο που έχουν αναρτήσει στις σελίδες τους στο διαδίκυτο 

Οσο για τα συμπεράσματα της επίσκεψης; Μέσα από το δελτίο ενημέρωσης διαβάζουμε ότι " Ο επικεφαλής της παράταξης Λεονάρδος Χατζηανδρέου και κλιμάκιο αποτελούμενο από  δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης, επισκέφθηκαν σήμερα τον ‘’πληγωμένο’’ και εγκαταλελειμμένο Απόλλωνα.

Είδαν από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Μαζί με τον πρόεδρο και συμβούλους της κοινότητας Κορωνίδας, κουβεντιάσανε με τους μόνιμους κατοίκους, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, ακούσανε τα παράπονα τους και δεσμευτήκαν να δράσουμε στα πλαίσια του ρόλου μας, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πέραν από τις άμεσες αποκαταστάσεις των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, είναι επιβεβλημένος ο εξ χρονισμός και επέκταση των λιμενικών εγκαταστάσεων.  

Η δημοτική αρχή οφείλει, επιτέλους να σεβαστεί το στολίδι που λέγετε Απόλλωνας και να δώσει άμεσα μόνιμη λύση στα χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, προς όφελος των κατοίκων και επαγγελματιών του οικισμού".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News