Νάξος - "Μαζί Αλλάζουμε": Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ήταν εντυπωσιακός, γύρισε από το 1-2 σετ κόντρα στον ΑΟ Θήρας και πήρε τη νίκη (3-2 σετ) και τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για 2η φορά τα τρία τελευταία χρόνια...   Και η δημοτική παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" έστειλε άμεσα συγχαρητήριο μήνυμα προς την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τα κορίτσια του Πανναξιακού ΟΑΝ όπου εύχεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δηλώνει τη δέσμευση της ότι θα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της ομάδας... 

Αναλυτικά στο δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: 

"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της καρδιάς μας, τον Πανναξιακό ΑΟΝ, για τη μεγάλη της επιτυχία να προκριθεί στον τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών. Τα κορίτσια του Πανναξιακού αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η συστηματική προσπάθεια και η επιμονή είναι τα δυνατότερα όπλα για την κατάκτηση κάθε στόχου, όσο δύσκολος κι αν φαίνεται αυτός. 

Και αυτή η επιτυχία του Πανναξιακού, μας κάνει περήφανους και ευχόμαστε ολόψυχα να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας! Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τον προπονητή, τους συντελεστές και τη διοίκηση της ομάδας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βρίσκεται ο Πανναξιακός ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια όμως και στους φιλάθλους που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του Πανναξιακού αλλά και στους χορηγούς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια του.  Δέσμευση μας, να σταθούμε δυναμικά δίπλα σας!"