Νάξος - "Μαζί Αλλάζουμε": Συνάντηση με εργαζόμενους του Δήμου και "η συνεργασία μας αγαστή"

Και οι επαφές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε", Λεονάρδου Χατζηανδρέου καλά κρατούν... Το βράδυ της Πέμπτης δεξιώθηκε τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ, λίγο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ενώ είχε και συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης.. . "Με το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου και στελέχη της παράταξης του «Μαζί Αλλάζουμε».

Οι εργαζόμενοι στο δήμο έθεσαν στον κ. Χατζηανδρέου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερο από αυτά την έλλειψη προσωπικού και τις συνέπειες τόσο στους εργαζόμενους του δήμου όσο και τους πολίτες. Όπως είπαν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απασχολεί 185 συνολικά υπαλλήλους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1/3 των αναγκών του δήμου.

«Το Σωματείο σας θα είναι πολύτιμος συνεργάτης για εμάς ως νέα δημοτική αρχή και η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη» σημείωσε ο κ. Χατζηανδρέου που εξέφρασε την ικανοποίηση του για το «λεπτομερή και ειλικρινή διάλογο» που είχε με τους εργαζόμενους.

«Οι σχέσεις μας θέλω να είναι πάντα ξεκάθαρες και ειλικρινείς και η συνεργασία μας αγαστή και στενή» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι η πολιτική της παράταξης του είναι ο δήμος να απασχολεί μόνιμο προσωπικό.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των εργαζομένων ο κ. Χατζηανδρέου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των μικρών χωριών και της ορεινής Νάξου αλλά και των Μικρών Κυκλάδων. Υπογράμμισε ότι «ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι ενιαίος και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί ενώ η πολυνησιακή δομή του μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα».

Σε ότι αφορά το θέμα στέγασης του Σωματείου των εργαζομένων, δήλωσε «υπέρ» και  προανήγγειλε τη δημιουργία γραφείου κίνησης στο οποίο θα εγκατασταθεί και ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος. «Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε αύξηση της παραγωγικότητας και να περιορίσουμε τη σπατάλη. Θα βρούμε τις καινούριες μας «περπατησιές» και όλα θα πάνε καλά με ειρήνη και παραγωγικότητα» κατέληξε.