Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Με Σπύρο Ψαρρό στη θέση του προέδρου η τοπική της ΟΝΝΕΔ

Οι εκλογές στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας έφεραν αλλαγές.. Και στην τοπική Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Σπύρος Ψαρρός διαδέχεται τον Στάθη Πολυκρέτη που πήρε το... δρόμο προς τα επάνω καθότι είναι ο νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Κυκλάδων... Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης; 

Λαµβάνοντας υπόψη:

- Την µε Α.Π. 6/2020 από 15.01.2020 Εγκύκλιο για την διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νοµαρχιακών Επιτροπών και Δηµοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

- Τον Κανονισµό Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, όπως αυτός ψηφίστηκε οµόφωνα από το σύνολο των Συνέδρων του 12ου Συνεδρίου στις 4 Οκτωβρίου 2019 και ισχύει µέχρι και σήµερα.

Την 19 Φεβρουαρίου 2020 συνεδρίασαν τα νέα εκλεγέντα µέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ορίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού γραφείου ως εξής:

• Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ο ΨΑΡΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
• Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο η ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ
• Γραµµατεάς ΔΗΜ.Τ.Ο ο ΨΑΡΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
Ως µέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ως μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες που έγιναν οι εκλογές, ο Σπύρος Ψαρρός στην σελίδα της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα social media είχε αναφέρει " Σαν σήμερα θυμάμαι το 2017 όταν ξεκίνησε η προσπάθεια για την ίδρυση της Οννεδ Νάξου και μικρών Κυκλάδων από τον τέως πρόεδρο Στάθη Πολυκρέτη και μια μικρή ομάδα ατόμων.
Πέρασαν 3 πολύ όμορφα χρόνια γεμάτα δουλειά και εμπειρίες που αποκομίσαμε από την προσπάθεια που κάναμε να μεγαλώσουμε την Οννεδ Ναξου και μικρών Κυκλάδων και να την κάνουμε αυτή που είναι σήμερα.
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την εκλογή μου ως νέος πρόεδρος της Οννεδ Νάξου και μικρών Κυκλάδων. Μια εκλογή που με γεμίζει ευθύνες αλλά και όρεξη για δουλειά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Οννεδ Ναξου και μικρών Κυκλάδων για την άψογη συνεργασία μας μέχρι σήμερα και να δεσμευτώ ότι αυτή θα συνεχιστεί και την περίοδο της θητείας μου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για την τριετία που πέρασε τόσο τον π.Προέδρο της ΟΝΝΕΔ Kostas Dervos όσο και τον π.Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Karasarinis Andreas για την άψογη συνεργασία που είχαμε.Ο αγώνας μας συνεχίζεται στο πλευρό του Προέδρου μας Παύλο Μαρινάκη στην προσπάθεια του να φτάσει ακόμα πιο ψηλά την ΟΝΝΕΔ μας.
Τέλος Ευχαριστώ πολύ έναν έναν ξεχωριστά μέσα απ την καρδιά μου όλους αυτούς που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν για την θέση του προέδρου και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να κάνουμε την Οννεδ Νάξου και μικρών Κυκλάδων ακόμα πιο δυνατή".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News