Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝάξος & Μικρές Κυκλάδες: Ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα για το 2020, αλλά...

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα για το 2020, αλλά…

|

Με ψήφους 11 υπέρ, 4 κατά και 1 παρών, πέρασε από τη διαβούλευση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το Τεχνικό πρόγραμμα για το 2020  προϋπολογισμού 5 εκατ. Ευρώ – Τι περιλαμβάνει και γιατί έχουμε την αντίδραση της αντιπολίτευσης που ζητάει άμεσα σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για τα μεγάλα έργα υποδομών

Τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 2002.. Προϋπολογισμού 5 εκατ. Ευρώ…  Πέρασε από την Δημόσια Διαβούλευση την περασμένη Πέμπτη και αναμένεται την Τρίτη 16 Μαρτίου και να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο…

Είμαστε μέσα Μαρτίου 2021 και μιλάμε για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2020. Ότι σχόλιο κι εάν κάνουμε είναι περιττό. Δικαιολογίες αρκετές. Και δεν έχει λόγο να ασχοληθούμε περισσότερο. Κατάφερε η Δημοτική Αρχή να παγιώσει μία κατάσταση που διαδέχτηκε και ψηφίζει τεχνικό πρόγραμμα ή προϋπολογισμό με τουλάχστον τέσσερις μήνες καθυστέρηση (κοινώς εντός της επόμενης χρονιάς)

Με ψήφους 11 υπέρ, τέσσερις εναντίον και ένα παρών, πέρασε από τη Διαβούλευση…  Και όπως διαβάζουμε Υπέρ ψήφισαν έντεκα μέλη της Επιτροπής: Μαυρομμάτης Φώτιος, Μάρκου Μαρία, Γραμματάκος Θωμάς,  Μαυρογιάννης Ευθύμιος, Δημητροκάλλης Ευστάθιος, Σέργης Ιωάννης, Στρατούρης Στέφανος, Σάββας Στυλιανός, Σκάρκος Σπυρίδωνας, Φραγκίσκος Ανεβλαβής και Ζαζάνης Κωνσταντίνος.

Κατά ψήφισαν τέσσερα μέλη της Επιτροπής: Σέργης Αντώνιος, Μπαρδάνης Ιωάννης, Βερύκοκκος Ελευθέριος και Θεωνάς Βασίλειος. Και παρών δήλωσε, ένα μέλος, ο Μαράκης Εμμανουήλ.

Και η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου, τις προτάσεις  και τις παρατηρήσεις των μελών της Επιτροπής και δημοτών,  και την ψηφοφορία που διεξήχθη και μετά από διαλογική συζήτηση, γνωμοδοτεί θετικά για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, έτους 2021

Αυτό όμως που μας εντυπωσιάζει είναι ότι απουσιάζουν από το Τεχνικό πρόγραμμα τα μεγάλα έργα υποδομής. Ναι υπάρχει ο βρεφικός σταθμός στο Φιλώτι ύψους 800.000 ευρώ, ναι υπάρχουν δράσεις που αφορούν την αναβάθμιση της ύδρευσης ή αθλητικών υποδομών,  αλλά… Ούτε λιμάνι, ούτε αεροδρόμιο, ούτε χωροταξικό, ούτε οποιαδήποτε άλλη μελέτη που θα βάλει την Νάξο σε δρόμο προς το .. αύριο. Καλά τα μικρά έργα, όμως όλοι έχουμε ανάγκη ένα όραμα, για ένα καλύτερο αύριο…

Αυτό επισημαίνει η αντιπολίτευση. Αυτό αναφέρουν και οι Μηχανικοί με ανακοίνωσή τους. Ότι υπάρχει απουσία οράματος και πολιτικής σκέψης για το αύριο… Ακούστηκε ότι οι δήμαρχοι που πόνταραν στα μεγάλα έργα, καταψηφίστηκαν στις εκλογές. Εάν αυτός είναι ο στόχος μας, τότε έχουμε ένα μικρό θέμα…

Αυτός είναι και λόγος που η αντιπολίτευση πιέζει για σύγκληση έκτακτου δημοτικού Συμβουλίου με βασικά θέματα το λιμάνι και το χωροταξικό. Είναι δεδομένο ότι έρχονται εξελίξεις από την Κυβέρνηση. Ειδικά για το χωροταξικό αναμένεται να το πάρει πάνω της και να τελειώνει με τα τοπικά πολεοδομικά και τις όποιες καθυστερήσεις. Μέσα από προγράμματα ενδεχομένως να μπει κα στη λογική υποδομών όπως λιμάνια από τη στιγμή που είναι κοινά αποδεκτό ότι οι λιμενικές υποδομές στο Αιγαίο είναι περασμένων δεκαετίων. Γιατί να τρέχουμε και πάλι πίσω από την ουρά μας;

Όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τις τοποθετήσεις αρκετών εκ των πρωταγωνιστών της Δημόσιας διαβούλευσης…

Δημήτρης Λιανός (Δήμαρχος): Τα χρήματα που παίρνουμε από την ΣΑΤΑ είναι πολύ λίγα, πρέπει ο Δήμος να κάνει καινούργιες μελέτες ώστε να έχουμε τη δυνατότητα ένταξης των έργων. Ο Δήμος έχει προβεί με διαδικασία leasingστην ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων οχημάτων του. Η Τεχνική Υπηρεσία προσπαθεί να υλοποιήσει σημαντικά έργα.

Χατζηανδρέου Λεονάρδος (Επικεφαλής Παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ): Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η πολιτική διάσταση και η συμμετοχική διάσταση που έχει να κάνει και με το πολυνησιακό του Δήμου μας αλλά και το γεγονός ότι ο Δήμος μας αποτελείται από πολλές Κοινότητες.Στερείται το Τεχνικό Πρόγραμμα η δυνατότητα στους αιρετούς να μπορούν να προτάξουν και να προτείνουν κάποια έργα που πρέπει να ενταχθούν. Αυτό είναι ένα αρνητικό στο θέμα της διαβούλευσης. Δεν μπορεί η επιτροπή να τροποποιήσει κάτι. Λείπει το όραμα και ο σχεδιασμός. Τα έργα είναι σωστά που  έχουν ενταχθεί. Πρέπει ως φορέας αυτοδιοικητικός να είμαστε πάντοτε διεκδικητικοί απέναντι στην Κεντρική Εξουσία. 

Βρούτσης Βασίλειος (Επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ):  Θα ζητήσω από το Δήμαρχο μια συνεδρίαση όπου θα υπάρχει μια συζήτηση ουσιαστική επί του τεχνικού προγράμματος.

Kονδύλης Νίκος(Υπάλληλος Δήμου): Η ΣΑΤΑ είναι στα ίδια επίπεδα με το 2020. Έχουν δεσμευτεί όλα τα χρήματα όλων των χρόνων που έχουμε έως σήμερα. Το Τεχνικό Πρόγραμμα ανέρχεται περίπου στα 5.000.000,00€ και υπάρχουν τα ποσά από ιδίους πόρουςκαι τα υπόλοιπα είναι τα μεγάλα έργα που τρέχουν μέσω χρηματοδοτήσεων. Δεν έχουν μπει τα έργα του «ΤΡΙΤΣΗ» γιατί τώρα είμαστε στη διαδικασία χρηματοδότησης τους. Υπάρχει μεγάλο βάρος στο τομέα της ύδρευσης, στις συντηρήσεις των δικτύων. Το τεχνικό πρόγραμμα του 2020 και του 2021 έχει συμβασιοποιηθεί. Ότι χρήματα είχε διαθέσιμα από ίδιους πόρους ο Δήμος έχουν δεσμευτεί. Υπάρχουν πολλά έργα που είναι σε προμήθειες και δεν είναι εγγεγραμμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα»

Μάρκου Μαρία (Δικηγορικός Σύλλογος Νάξου): Το τεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ πεδίο έργων. Προτείνω κάποια μελέτη για την αντισεισμική προστασία και ασφάλεια των σχολείων.

Θεωνάς Βασίλειος (Μέλος Επιτροπής Δημότης): Όταν έρχεται ένα τεχνικό πρόγραμμα με κάλυψη 99,9%του προϋπολογισμού του και ζητείται έγκριση επί αυτού, δεν μπορεί να πει κανένας όχι, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα όραμα ιδίως για τα μεγάλα έργα, όπως η θέση για νέο λιμάνι, η άμεση αναμόρφωση  και  βελτίωση  της  επεξεργασίας  του  βιολογικού  καθαρισμού  του  Τσικαλαριού, η αναμόρφωση του βιολογικού καθαρισμού της Χώρας έτσι ώστε να μην πετάμε ωφέλιμο νερό στη θάλασσα αλλά να το γυρίσουμε στο λιβάδι. Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση προγραμματίσουμε σε ορίζοντα της θητείας που έχετε μπροστά σας.

Βερύκοκκος Λευτέρης (Μέλος Επιτροπής Δημότης): Το τεχνικό πρόγραμμα έχει καταντήσει με το πόσες σελίδες τυπώνεται στο excel.Tα περισσότερα έργα είναι αποπερατώσεις και είναι μια συντήρηση της μιζέριας. Η πάγια δικαιολογία είναι η έλλειψη χρηματοδοτήσεων, όμως υπάρχει και ένα ζήτημα δημοκρατίας το να μην μπορεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας να αποφασίσει για τον τόπο του. Με το Φιλόδημο  Ι  και  ΙΙ  δόθηκαν  140.000.000,00€  και  υπήρχαν  δήμοι  στις  Κυκλάδες  που  πήραν 10.000.000,00€. Ο Δήμος πήρε από το Φιλόδημο μόνο 500.000,00€. Χρήματα υπάρχουν αρκεί να είμαστε έτοιμοι, που όμως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, δεν είχατε έτοιμο μελετητικά κάποιο άλλο έργο. Για τις γεωτρήσεις έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να αντλούμε τα υδάτινα αποθέματα μας, πρέπει να κάνουμε έργα υποδομών για να αξιοποιήσουμε το νερό που πέφτει στο νησί, για τα οποία δεν έχετε κάνει τίποτα. Τι θα γίνουν τα λύματα του βιολογικού; Για το ζήτημα της χωροταξίας δεν μαθαίνουμε τίποτα. Η ορεινή Νάξος είναι συνέχεια έξω από τις χωροταξικές μελέτες.

Ανεβλαβής Φραγκίσκος (Μέλος Επιτροπής Δημότης): Θα έπρεπε να μας είχατε στείλει πιο νωρίς τις εισηγήσεις. Θα πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται ένας απολογισμός του τεχνικού προγράμματος. Δεν υπάρχει όραμα για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να διεξαχθεί μια ουσιαστική συζήτηση προκειμένου να αποφασίσουμε ως τοπική κοινωνία πως θέλουμε τη Νάξο σε 10 χρόνια από σήμερα. Εκεί θα δοθούν απαντήσεις, όπως τι είδους τουριστική ανάπτυξη θέλουμε, ποια είναι η θέση του πρωτογενούς τομέα στη Νάξο, τι κίνδυνοι ελλοχεύουν για το περιβάλλον της Νάξου και τι μπορούμε να κάνουμε για να το προστατεύσουμε, πως μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων του νησιού, πως μπορεί να αναπτυχθεί η ορεινή Νάξος. Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα καθορίσουν τα έργα που τα επόμενα χρόνια πρέπει να γίνουν και αντιστοίχως τα τεχνικά προγράμματα θα ακολουθούν αυτή την κατεύθυνση. Για το λιμάνι τι γίνεται  με το υφιστάμενο και με τη χωροθέτηση νέου λιμένα; Τα τοπικά πολεοδομικά σχέδια καλούμε το Δήμο να κινήσει άμεσα τη διαδικασία. Όλα τα μεγάλα έργα να γίνονται μέσα από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και όχι απευθείας αναθέσεις. Το τεχνικό πρόγραμμα θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ένα masterplan που να δίνει όραμα για το Δήμο μας.

Μπαρδάνης Ιωάννης (Μέλος Επιτροπής Δημότης):Θα πρέπει σε κάθε έργο που γίνεται να λαμβάνουμε υπόψη μας το φυσικό περιβάλλον, το οικιστικό και το πολιτιστικό περιβάλλον. Διαφωνώ με ορισμένα πράγματα που υπάρχουν στο Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά και θα προτείνω να μπουν και κάποια άλλα. Εύρεση χώρων απορριμμάτων κατά τόπους, οι κάδοι θέλουν πλύσιμο και κάποιοι αλλαγή. Να γίνει απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, μελέτες για αποκατάσταση φθορών του εναέριου μεταφοράς σμύριδας. Επικινδυνότητα δρόμου Απειράνθου –Φιλωτίου που δεν έχουν σηματοδοτηθεί οι επικινδυνότητες των οχετών, το δίκτυο αμιαντοσωλήνων σε όλα τα χωριά της Νάξου, η καθαριότητα και εμβάθυνση χαντακιών, τα μονοπάτια που θα πρέπει να αποκατασταθεί η βατότητα τους. Η προστασία χαρακτηρισμένων υγροτόπων, η προστασία της κρήνης του ΧΥΤΑ Νάξου. Να ληφθεί μέριμνα για τα αδέσποτα. Να μην καθαρίζει ο Δήμος τις παραλίες που έχουν βότσαλα με μηχανήματα. Δεν τηρούνται οι διατάξεις για απαγόρευση βόσκησης. Να γίνει αγώνας για την μη εγκατάσταση τόσων ανεμογεννητριών στο νησί μας. Για το φράγμα της Φανερωμένης δεν έχει γίνει περίφραξη και καθαρισμός. Λείπει από το Δήμο ένα μηχάνημα που θα ανακυκλώνει τα προϊόντα κλαδονομής.

 

Το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021, το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:

Κ.Α. ΕΣΟΔΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΠΟΣΟ

10-7331.003

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ    ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

73.655,64

15-7311.006

ΑΝ ΣΧ ΚΤΙΡ ΝΗΠΙΑΓ ΚΑΙ

ΔΗΜΟΤΚ         ΣΤΟΝ          ΟΙΚ ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΡΑ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.136,21

15-7311.040

ΔΙΑΜΟΡΦ             ΧΩΡΟΥ

ΕΚΔΗΛ ΑΥΛΕΙΟ ΔΗΜ ΣΧΟΛ ΕΓΓΑΡΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

80.500,00

15-7311.040

ΔΙΑΜΟΡΦ             ΧΩΡΟΥ ΕΚΔΗΛ ΑΥΛΕΙΟ ΔΗΜ ΣΧΟΛ

ΕΓΓΑΡΩΝ

ΣΑΤΑ 2020

78.401,86

15-7311.041

ΔΙΑΜ    ΠΕΡΙΒ.     ΧΩΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕΙΟΥ                  Τ.Κ

ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ

σατα 2018

269,56

 

15-7311.042

ΕΡΓΑΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣ ΒΙΟΜ

ΔΑΠ ΣΤΟΝ ΠΡΑΥΛ ΧΩΡΟ ΣΧΟΛ ΤΣΙΚΑ

σατα 2018

131,97

15-7322.002

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ

ΧΑΡΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

117.426,51

15-7322.002

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ

ΧΑΡΩΝ

ΣΑΤΑ 2020

114.453,49

15-7326.016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚ

σατα 2018

1.197,99

15-7331.022

ΕΠΙΣΚΕΥΗ         ΣΧΟΛΙΚΟΥ

ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

8.295,86

15-7341.002

ΠΡΟΣΘΗΚΗ                ΔΥΟ

ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΙΝΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΥΟ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΙΝΑΔΟΥ Ν. ΝΑΞΟΥ

37.702,44

15-7411.023

ΜΕΛΕΤΗ                      Η/Μ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ       ΣΠΙΤΙΟΥ

ΚΟΥΝΕΤΗ Τ.Κ. ΑΠΕΙ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.018,44

15-7412.006

ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ                                    ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

6.540,00

20-7413.016

ΜΕΛ       ΤΡΟΠ       ΑΠΟΦ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛ ΟΡΩΝ

Α.Ε.Π.Π ΧΥΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

1.819,27

20-7413.018

ΜΕΛΕΤΗ                                       ΕΠΑΝΑΚ ΧΩΡΟΘΕΤ                                                          ΚΑΔΩΝ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

1.762,96

25-7312.008

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ             ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

147.000,00

25-7312.024

ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ

ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

1.826,00

25-7312.030

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ       ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΝΑΞΟΥ

27.803,59

25-7312.162

ΑΝΤ    ΕΠΕΚΤ                     ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧ Τ.Κ. Δ.Ε.

ΔΡΥΜΑΛΙΑ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

50.841,36

25-7312.197

ΕΠΕΚΤ         ΤΜΗ        ΔΙΚΤ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΓ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

19.800,00

25-7312.198

ΑΝΤΙΚ ΤΜΗΜ ΥΔΡ ΟΙΚ

ΒΟΥΡ Κ ΔΑΜΑΛΑ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

17.762,00

25-7336.090

ΚΑΤ ΑΠΟΚ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧ                          ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

2,96

25-7412.010

ΤΠΟ ΑΠΟΤ ΥΔΡΑΥΛ – Η/Μ ΜΕΛ ΤΕΥΧ ΔΗΜ ΓΙΑ ΕΓΚ

ΕΠΕΞ ΑΚΑ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

11.403,72

 

25-7412.015

ΜΕΛΕΤΗ

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕ ΑΦΑΛΑΤΩΣΕΩΝ ΝΗΣΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΣΑΤΑ 2017

16.800,21

25-7412.021

ΠΡΟΜ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΕΛ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ                                   ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΑ

σατα 2018

1.895,66

25-7412.040

ΕΠΙΚΑΙΡ ΟΡΙΣΤ ΜΕΛΕΤ ΔΙΚΤΥΩΝ          ΑΠΟΧ           ΑΓ

ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΥ ΚΤΛ

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗ

24.242,00

25-7413.010

ΜΕΛ   ΕΠΕΚΤ     ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ                                                          ΠΑΡΑΛ

ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΠΕΡΑΘΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.728,00

30-7312.009

ΑΝΤΙΚ                                        ΠΑΛΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΙΩΑΝ

ΣΑΤΑ 2019

62,29

30-7312.010

ΚΑΤΣΚ ΣΥΝΔ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤ ΤΜΗΜ

ΠΑΡΑΛ ΟΙΚ

ΣΑΤΑ 2017

8.145,39

30-7312.010

ΚΑΤΣΚ ΣΥΝΔ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤ ΤΜΗΜ

ΠΑΡΑΛ ΟΙΚ

σατα 2018

8.914,14

30-7312.010

ΚΑΤΣΚ ΣΥΝΔ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤ ΤΜΗΜ

ΠΑΡΑΛ ΟΙΚ

ΣΑΤΑ 2019

20.000,00

30-7312.010

ΚΑΤΣΚ ΣΥΝΔ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤ ΤΜΗΜ

ΠΑΡΑΛ ΟΙΚ

ΣΑΤΑ 2020

22.338,83

30-7312.011

ΚΑΤΣΚ ΣΥΝΔ ΕΣΩΤ ΔΙΚΤ ΑΠΟΧ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤ ΤΜΗΜ

ΔΟΝΟΥΣΑ

ΣΑΤΑ 2019

2.956,14

30-7312.020

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧ ΜΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΝΑΞΟΥ

ΣΑΤΑ 2019

2.956,38

30-7323.058

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΚΟΡΩΝΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

5.988,01

30-7323.167

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ       Τ.Κ.

ΧΑΛΚΕΙΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

731,98

30-7323.197

ΕΠΕΚΤ ΚΥΚΛ ΣΤΗ ΔΚ ΝΑΞ

ΠΡΟΣΑΡΜ ΚΥΚΛ ΡΥΘΜ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

12.021,80

30-7323.209

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ       ΟΙΚΙΣΜΟΥ       Δ.Ε.

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

2.698,61

30-7323.227

ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

ΣΑΤΑ 2017

0,47

30-7323.228

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

0,90

30-7323.300

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ       ΔΙΚΤΥΟΥ

ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

17.698,33

30-7323.300

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ       ΔΙΚΤΥΟΥ

ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΣΑΤΑ 2020

12.301,67

 

 

30-7323.301

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

ΣΑΤΑ 2019

45.583,74

30-7323.301

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

ΣΑΤΑ 2020

28.816,26

30-7323.304

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΑΓ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ κ ΒΙΒΛΟΥ

ΣΑΤΑ 2021

10.000,00

30-7323.306

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΑΤΑ 2021

1.000,00

30-7323.307

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ

ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ

ΣΑΤΑ 2019

26.098,68

30-7326.012

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ                                         ΧΩΡΩΝ Δ.Κ. ΝΑΞΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.530,39

30-7326.307

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΟΔΩΝ 2020

ΣΑΤΑ 2020

25.389,36

30-7326.307

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΟΔΩΝ 2020

ΣΑΤΑ 2021

319.610,64

30-7331.004

ΕΠΙΣΚΕΥΗ          ΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΣΑΤΑ 2021

10.000,00

30-7333.062

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΑΤΑ 2019

2,29

30-7336.006

ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ    ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΣΤΙΣ

ΜΠΑΜΠΑΚΙΕ

ΣΑΤΑ 2019

9.237,23

30-7341.004

ΒΕΛΤΙΩΣΗ                                  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ     ΑΡΣΕΝΙΟΥ                         ΟΠΣΑΑ

0006176044

12.825,46

30-7411.001

ΜΕΛΕΤΗ        ΓΙΑ        ΤΗΝ

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. Σ

ΣΑΤΑ 2017

72.416,00

30-7412.024

ΜΕΛΕΤΗ                                 ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ          ΚΕΡΑ           ΑΗ

ΔΗΜΗΤΡΗ Τ.Κ. ΚΟΡΩΝΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.984,00

30-7412.032

ΜΕΛ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΥΝΙΔΑΡΟΣ                                              ΚΑΔΙ

ΚΕΡΑΜΩΤΗ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.984,00

30-7412.035

ΜΕΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛ ΑΔΕΙΟΔ ΟΔΟΥ                  ΚΥΝΙΔΑΡΟΣ                  ΚΑΔΙ

ΚΕΡΑΜΩΤΗ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

12.400,00

30-7412.040

ΜΕΛΕΤΗ                                   ΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ

Κ19

σατα 2018

14.260,00

30-7412.059

ΠΡΟΚ     ΜΕΛ                        ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧ & ΕΓΚΑΤ ΕΠΕΞ ΛΥΜ

ΠΑΡΑΛ ΟΙΚ Α

σατα 2018

3.162,00

30-7412.063

ΜΕΛΕΤΗ              ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Τ.Κ. ΚΥΝΙΔΑΡ

σατα 2018

24.488,07

30-7412.072

ΜΕΛΕΤΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

σατα 2018

3.000,00

 

 

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ                ΕΕΛ

ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ,

 

 

30-7412.093

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΩΝ ΒΙΟ.ΚΑ.

ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

24.449,65

30-7413.026

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ                                         ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.736,00

30-7413.044

ΜΕΛΕΤΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΟΥ

ΣΑΤΑ 2017

7.161,00

30-7413.045

ΜΕΛΕΤΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΓΓΑΡΩΝ

ΣΑΤΑ 2017

6.466,60

30-7413.049

ΜΕΛ ΧΩΡΟΘΕΡ ΛΙΜΕΝ ΥΠΟΔ          ΔΙΑΚ                      ΟΧΛΗΡ

ΦΟΡΤΙΩΝ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

8.514,30

30-7413.058

ΜΕΛΕΤΗ          ΠΕΡΙΒΑΛΛ

ΑΔΕΙΟΔΟΤ                     ΒΙΟ.ΚΑ

ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΡΑΝ

σατα 2018

18.420,06

30-7413.059

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒ ΑΔΕΙΟΔ

ΒΙΟ.ΚΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΝΟΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

9.300,00

30-7413.060

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒ ΑΔΕΙΟΔ ΒΙΟ.ΚΑ                                   ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

16.906,93

40-7413.001

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔ. ΣΧ. (Γ.Π.Σ.) ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚ.

ΑΝΑΠΤ.

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

39.000,00

40-7413.003

ΣΧΟΑΑΠ    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

47.039,70

45-7326.002

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ                  Δ.Ε. ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

1.552,50

45-7326.013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ            ΝΕΩΝ ΤΑΦΩΝ ΣΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

ΣΑΤΑ 2020

20.295,42

61-7326.002

ΚΑΤ ΕΠΙΣΚ Κ ΣΥΝΤ ΑΘΛΗΤ ΕΓΚΑΤ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ                                               ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

(ΥΠΟΕΡΓΟ 1 & ΥΠΟΕΡΓΟ 2)

600.000,00

61-7326.002

ΚΑΤ     ΕΠΙΣΚ     Κ     ΣΥΝΤ ΑΘΛΗΤ ΕΓΚΑΤ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

ΙΙ

ΣΑΤΑ 2021

108.040,00

61-7331.001

ΕΠΙΣΚ                     ΣΥΝΤΗΡ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ                                       ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ                                                ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ –

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

79.705,03

63-7312.002

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ                              ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ (ΣΑΕ 055)

504,68

63-7312.003

ΑΠΟΚΑΤ      ΕΓΚΑΤ      ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜ

ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ                              ΠΟΥ

123.959,09

 

 

 

 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ       ΑΠΌ       ΤΗΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ (ΣΑΕ 055)

 

63-7312.004

ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ                              ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ (ΣΑΕ 055)

2.089,83

63-7312.005

ΑΝΤ ΠΑΛ ΑΓΩΩΓΟΥ ΥΔΡ ΑΠΌ ΑΓ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΕΩΣ ΔΕΛΛΑ Ρ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ                                                     ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΑ)                     ΑΠΌ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΕΛΛΑ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ

ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

550.000,00

63-7312.006

ΠΡΟΜ Κ ΕΓΚ ΕΞΟΠΛ ΑΦΛΑΤ ΝΗΣΟΥ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΗ

ΝΗΣΟ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ

161.200,00

63-7312.007

ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜ ΚΑΤ 80m3/d ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜ ΑΦΑΛΑΤ ΔΟΝΟΥ

ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ 80m3/d ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ                                           ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

(150m3/d) στη ΔΟΝΟΥΣΑ

42.780,00

63-7326.001

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΕΓΓΑΡΩΝ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΕΓΓΑΡΩΝ

344.893,15

63-7341.002

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

42.140,00

63-7412.005

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒ ΑΔΕΙΟΔ ΒΙΟ.ΚΑ                     ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ                                 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ                                    ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

945,30

63-7412.005

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒ ΑΔΕΙΟΔ ΒΙΟ.ΚΑ                     ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΑ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

753,50

63-7412.006

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΕΡΑΘΟΥ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ                                                   ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΕΡΑΘΟΥ Δ.ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

6.130,41

63-7412.006

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΕΡΑΘΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.558,27

63-7412.007

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ                                                   ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ Δ.ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

5.225,84

63-7412.007

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.174,48

63-7412.008

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΚΟΡΩΝΟΥ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ                                                   ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΝΟΥ Δ.ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

7.033,85

63-7412.008

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΚΟΡΩΝΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.941,95

 

 

63-7412.009

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ

ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ       ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΙΣΜΟΥ                                               ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δ.ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ

7.033,85

63-7412.009

ΠΡΟΜΕΛ ΕΓΚΑ ΕΠΕΞΕΡ ΑΚΑΘΑΡΤ                ΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΑ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

2.941,95

64-7311.001

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ          ΕΠΙΣΚ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ                    ΑΓ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

12.763,58

64-7311.002

ΚΑΤΑΣΚ ΒΙΟΜ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ          ΔΗΜ.                  ΣΧΟΛΕΙΟ

ΦΙΛΩΤΙΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

216,70

64-7311.004

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡ      ΣΧΟΛΕΙΩΝ     Δ.Κ.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

14.700,00

64-7311.005

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡ      ΣΧΟΛΕΙΩΝ     Δ.Κ.

ΣΧΟΙΝΟΥΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

15.000,00

64-7311.006

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ &

ΣΥΝΤΗΡ      ΣΧΟΛΕΙΩΝ     Δ.Κ. ΚΟΥΦΟΝΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

670,47

64-7311.007

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡ      ΣΧΟΛΕΙΩΝ     Δ.Κ.

ΔΟΝΟΥΣΑΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

55,38

64-7311.009

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ    ΕΠΙΣΚ

WC ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΧΟΛ ΒΙΒΛΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Π.Ν.Α

241,69

64-7336.001

ΕΡΓΑΣΙΕΣ                  ΑΠΟΚ ΦΘΟΡΩΝ      ΣΤΟ      ΚΛΕΙΣΤΟ

ΓΥΜΝΑΣΤ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                                               ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Π.Ν.Α.

37.052,04

64-7336.005

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΠΕΙΡΑΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ                                               ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Π.Ν.Α.

137.987,96

64-7341.002

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ               ΦΙΛΩΤΙΟΥ

ΝΑΞΟΥ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ                                                   ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ                                                                                   ΝΑΞΟΥ

(2019ΕΠ06710004)

800.000,00

70-7311.019

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ     ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΣΑΤΑ 2017

34.336,08

70-7331.003

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Τ.Κ. ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ

σατα 2018

8.377,67

70-7336.003

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΝΑΞΟΥ

ΣΑΤΑ 2021

10.000,00

70-7411.011

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓ ΑΠΟΔ ΚΑΙ         ΤΕΥΧΗ         ΔΗΜΟΠΡ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

4.216,00

70-7411.012

ΣΤΑΤΙΚΗ              ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΙΡΙΟΥ                  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΟΥΦΟ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

4.216,00

70-7411.013

ΜΕΛΕΤΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

υπολοιπο σατα προηγουμενων

ετων

4.216,00

 

 

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ      ΚΤΙΡΙΟΥ

ΔΙΟΙΚ

 

 

70-7411.014

ΜΕΛΕΤΗ                      Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ                                        ΚΤΙΡΙΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

4.216,00

70-7411.015

ΜΕΛΕΤΕΣ                         ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ      &      ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ

υπολοιπο σατα προηγουμενων ετων

55.233,44

70-7411.016

ΜΕΛΕΤΕΣ          ΣΤΑΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΣΑΤΑ 2021

30.000,00

 

 

 

5.055.413,11

 

 

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ενδοκυκλαδικά: Το “Σαόνησος” θα αναχωρήσει τη Κυριακή (21/04) από τη Σύρο

Αλλαγή ημέρας και ώρας για το αυριανό δρομολόγιο του "Σαόνησος" - Πως είναι το πρόγραμμα

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Το Σάββατο στη Σύρο, περιοδεία στο Αιγαίο

Λόγω Ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει περιοδεία στο Αιγαίο.. Πότε θα βρίσκεται στις Κυκλάδες και δη στη Νάξο.

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη