Νάξος - Θαν. Μπερτσιάς: "Κύριε Λιανέ, αστοχήσατε ως προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας"

Μπερτσιάς

Από την 1η Νοεμβρίου του 2022, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει προϊστάμενο όσον αφορά την Δημοτική Αστυνομία, Ο λόγος στον Κυριάκο Φραγκάκο, ο οποίος ήρθε από τον Πειραιά και επικεφαλής της ομάδας που αποτελείται από έξι άνδρες, έχει ως στόχο να βάλει τάξη στην καθημερινότητά μας...  Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.. Με το "καλημέρα" πάντως, φάνηκε ότι κάτι κινείται... 

Ο Θανάσης Μπερτσιάς με σημερινή του ανάρτηση στα social media μας θυμίζει ποιος ήταν ο προηγούμενος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, αναφέρει ότι είχε αποτύχει στο ρόλο του και εύχεται στον κο Φραγκάκο "να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να είναι αποτελεσματικός στους στόχους που έχει θέσει  και να πετύχει εκεί όπου ο νυν δήμαρχος αστόχησε"

Σωστά καταλάβατε. Μιλάει για τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό για τον οποίο σημειώνει " Ο κ. Λιανός ως προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα είχε την υποχρέωση να κάνει πράξη την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας, ...δυστυχώς απέτυχε" 

bertsiasss.png

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κου Μπερτσιά, αναφέρει: 

"Ο Κυριάκος Φραγκάκος είναι ο νέος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που διαδέχτηκε το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Ο κ. Λιανός ως προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα είχε την υποχρέωση να κάνει πράξη την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας όπως μεταξύ άλλων:

• Να ρυθμίσει την κυκλοφορία και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες

• Να φροντίσει ώστε μέσω της υπηρεσίας αυτής να μην υπάρχουν άναρχα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

• Τα καταστήματα να έχουν πάρκινγκ

• Να ελέγχονται οι κοινόχρηστοι χώροι και τα απορρίμματα σε διάφορα σημεία

• Να είναι ελεύθερα τα πεζοδρόμια (όπου υπάρχουν αυτά) με σκοπό την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών

• Η υπηρεσία αυτή να παρακολουθεί την αλόγιστη χρήση νερού

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΑΠΕΤΥΧΕ σε όλα τα παραπάνω και κατά συνέπεια στο να καλυτερεύσει την καθημερινότητα όλων μας.

Εύχομαι πραγματικά, ο νέος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Κυριάκος Φραγκάκος, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να είναι αποτελεσματικός ώστε να πετύχει το στόχο που ο κ. Δημήτρης Λιανός… ΑΣΤΟΧΗΣΕ!!!"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News