Νάξος: Ο Στάθης Πολυκρέτης διεκδικεί την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

".... Σύμφωνα με την Εγκύκλιο της ΟΝΝΕΔ στις 20 Ιανουαρίου ξεκίνησε η διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16/2/2020...." Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Στάθης Πολυκρέτης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενόψει των εκλογών της 16ης Φεβρουαρίου ζητώντας τι άλλο από την ψήφο των μελών ώστε να διεκδικήσει την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, όμορφες και δύσκολες στιγμές ολοκληρώνεται, ένα ταξίδι που ξεκίνησε δειλά δειλά το 2016 με φίλους και συνεργάτες από την Νάξο και όλη την Ελλάδα.

Προερχόμενοι από τα σπλάχνα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τα φοιτητικά μας χρόνια, με άψογη συνεργασία καταφέραμε και δημιουργήσαμε την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για πρώτη φορά και αυτά τα 3 χρόνια ήμασταν ενεργοί σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας τόσο σε Συνέδρια της Νεολαίας μας όσο και σε Συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας με εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Η συμμέτοχη στους Τομείς Οικονομίας & Ανάπτυξης και Τουρισμού από το 2017 αποτέλεσε μοναδική εμπειρία που πρόσφερε εφόδια ξεχωριστά για την πορεία της ΟΝΝΕΔ μας στην Νάξο και στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την ΟΝΝΕΔ της Νάξου και να μπορεί να εκπροσωπεί όλες τις Κυκλάδες στα όργανα της ΟΝΝΕΔ στην Κεντρική Διοίκηση.

Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων είχα την τιμή να έχω στο πλευρό μου φίλους καλούς οι οποίοι με τον αγώνα τους έχουν καταφέρει να εκπροσωπούν την Νεολαία μας στην ΝΟΔΕ Κυκλάδων τόσο στον Τομέα Ναυτιλίας όσο και στον Τομέα Νεολαίας. Το ταξίδι όμως αυτό παίρνει νέα πορεία.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο της ΟΝΝΕΔ στις 20 Ιανουαρίου ξεκίνησε η διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16/2/2020.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους και τους συνεργάτες που στήριξαν την προσπάθεια μας από την αρχή και ήταν αρωγοί στην κάθε μας προσπάθεια αυτά τα 3 χρόνια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους φίλους και τα μέλη μας τα οποία βρίσκονται στο πλευρό μου για το νέο αυτό βήμα, όπως τους φίλους και συνεργάτες μου στην ΟΝΝΕΔ από όλη την Ελλάδα.

Από τις 16 Φεβρουαρίου ξεκινάει μία νέα προσπάθεια που στόχος μου είναι να υπάρξει μια δυναμική Νεολαία στις Κυκλάδες, αποτελώντας μοχλό στήριξης για τα νησιά μας σε όλα τα επίπεδα".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News