Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝάξος: Οκτώ αντί εννέα οι αντιδήμαρχοι, τι έγινε με τον Νίκο Βαθρακοκοίλη

Νάξος: Οκτώ αντί εννέα οι αντιδήμαρχοι, τι έγινε με τον Νίκο Βαθρακοκοίλη

|

Νέα δεδομένα (αλλά για πόσο) στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού να προχωρήσει σε τροποποίηση όσον αφορά τον αριθμό των αντιδημάρχων – Τα οικονομικά στα χέρια του Δημήτρη Λιανού και η “εξαφάνιση” του Νίκου Βαθρακοκοίλη… Πως αλλάζει το τοπίο  

Νέα δεδομενα έχουμε από την περασμένη Παρασκευή (13/09) στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά την απόφαση / τροποποίηση της προηγούμενης απόφασής του (892/06-09-2019) και η οποία είχε να κάνει με τον ορισμό αντιδημάρχων.. Οι εννέα που είχαν ανακοινωθεί την 6η Σεπτεμβρίου γίνονται οκτώ και … εξαφανίζεται ο Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο οποίος ήτααν και αντιδήμαρχος για τα Οικονομικά… Γιατί έγινε αυτό; Μα γιατί πολύ απλά, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενημέρωση στον Δήμο ότι το Υπουργείο μέσω εγκυκλίου επιμένει στους οκτώ και όχι στους εννέα όπως υποστηρίζει ο Δήμος. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε την τροποποίηση και μάλιστα άμεσα, ώστε να μπορέσει ο Δήμος να κάνει τα πρώτα του βήματα χωρις να έχει πρόβλημα με ζήτημα γραφειοκρατίας ή ακύρωσης αποφάσεων. 

Και ευελπιστεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα (ακόμη και έως το τέλος του μήνα) θα μπορέσει να έχει την οριστική απόφαση (σ.σ. απορία γιατί δεν είχε λυθεί οριστικά το θέμα πριν από την 6η Σεπτεμβρίου) ώστε να προχωρήσει παράλληλα και σε θέματα που αφορούν και τα Νομικά Πρόσωπα που έως τα τέλη Σεπτεμβρίου μπορούν να κινηθούν ως έχουν αυτή τη στιγμή… Με την δεδομένη τροποποίηση, ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός έχει πλέον στα χέρια του τον πλήρη έλεγχο των Οικονομικών (ενώ χείρα βοηθείας θα δίνει και ο Δημήτρης Μανιός)…  Ο κος Βαθρακοκοίλης με την προηγούμενη απόφαση ήταν  υπευθθνος Οικονομικών, Διοίκησης, Παιδείας και Διά βίου Μάθησης και πλέον κρατάει μόνο ότι έχει σχέση με την Σχολική Επιτροπή (για την ώρα) και μάλιστα την προσεχή Παρασκευή θα έχει την πρώτη συνεδρίασή της.  Απο εκεί και πέρα, απορία υπάρχει όσον αφορά τα Νομικά Πρόσωπα (ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Κοινωφελή Επιχείρηση και Λιμενικό Ταμείο) και την στελέχωσή τους που για την ώρα … παγώνουν από τη στιγμή που εκκρεμεί πλέον το θέμα του 9ου αντιδημάρχου… 

Αναλυτικά η απόφαση (τροποποίηση) που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ κι αφορά το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων …  

Αποφασίζει ….

Την τροποποίηση της με αρ. 892/06-09-2019 απόφασής μας, το κείμενο της οποίας θα έχει πλέον ως εξής:

Α. Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με θητεία από 01-09-2019 μέχρι 31-08-2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου:

1. τον κ. Πράσινο Δημήτριο, κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δονούσας, για τη Δημοτική Ενότητα Δονούσας, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) την υλοποίηση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης που αναφέρονται στην κοινότητα Δονούσας,

β) την υλοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης και τουριστικής προβολής της κοινότητας Δονούσας,

γ) την παρακολούθηση της εκπόνησης μελετών, της εκτέλεσης έργων και προμηθειών που αναφέρονται στην κοινότητα Δονούσας.

δ) τη συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας Δονούσας για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

2. τον κ. Γαβαλά Ιωάννη, κατά τόπον Αντιδήμαρχο Ηρακλειάς, για τη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειάς, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) την υλοποίηση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης που αναφέρονται στην κοινότητα Ηρακλειάς,

β) την υλοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης και τουριστικής προβολής της κοινότητας Ηρακλειάς,

γ) την παρακολούθηση της εκπόνησης μελετών, της εκτέλεσης έργων και προμηθειών που αναφέρονται στην κοινότητα Ηρακλειάς.

δ) τη συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας Ηρακλειάς για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ε) κατά τόπον στα όρια της κοινότητας Ηρακλειάς και Σχοινούσας την έκδοση αδειών και την τέλεση πολιτικών γάμων.

 

3. τον κ. Ταγκούλη Ιωάννη, κατά τόπον Αντιδήμαρχο Κουφονησίων, για τη Δημοτική Ενότητα Κουφονησίων, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) για την υλοποίηση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης που αναφέρονται στην κοινότητα Κουφονησίων,

γ) την παρακολούθηση της εκπόνησης μελετών, της εκτέλεσης έργων και προμηθειών που αναφέρονται στην κοινότητα Κουφονησίων,

δ) τη συνεργασία με τον πρόεδρο του συμβουλίου της κοινότητας Κουφονησίων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ε) κατά τόπον στα όρια της κοινότητας Κουφονησίων και Δονούσας την έκδοση αδειών και την τέλεση πολιτικών γάμων.

 

4. τον κ. Νικόλαο Σιδερή, κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δρυμαλίας και καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Γραφείου Περιβάλλοντος και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Τμήματος Περιβάλλοντος και του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου, οι αρμοδιότητες των οποίων προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

#  Κατά τόπον στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας την έκδοση αδειών πολιτικών γάμων.

# Κατά τόπον στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας την έκδοση και υπογραφή ληξιαρχικών πράξεων στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του διορισμένου ληξίαρχου.

# Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Σιδερή Νικολάου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Μανιός Δημήτριος.

 

5. τον κ. Μανιό Δημήτριο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Ισότητας των Φύλων, Δημόσιας Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Γραφείου Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής, του Γραφείου Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, του Γραφείου Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου, οι αρμοδιότητες των οποίων προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# Τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων σε συνεργασία με τον Τεχνικό Ασφαλείας και τον Γιατρό Εργασίας.

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Τμήματος αγροτικής παραγωγής και ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης πλην της αρμοδιότητας για τη διενέργεια με τα κατάλληλα μέσα του έργου της συντήρησης πρασίνου και κηποτεχνίας (αρμ.16-22), σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου, οι αρμοδιότητες του οποίου προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# Κατά τόπον στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Νάξου και Δρυμαλίας την έκδοση και υπογραφή πιστοποιητικών και βεβαιώσεων για την αγροτική περιουσία και αγροτική απασχόληση.

# Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Μανιού Δημητρίου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Πολυκρέτης Εμμανουήλ.

 

6. τον κ. Πολυκρέτη Εμμανουήλ κατά τόπον Αντιδήμαρχο Σχοινούσσης και καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Αποχέτευσης και ΒΙΟΚΑ και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Τμήματος Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης και του Τμήματος Βιολογικών Καθαρισμών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου οι αρμοδιότητες του οποίου προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# την υλοποίηση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης που αναφέρονται στην κοινότητα Σχοινούσσης,

# την υλοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης και τουριστικής προβολής της κοινότητας Σχοινούσσης,

# την παρακολούθηση της εκπόνησης μελετών, της εκτέλεσης έργων και προμηθειών που αναφέρονται στην κοινότητα Σχοινούσσης,

# τη συνεργασία με τον πρόεδρο του συμβουλίου της κοινότητας Σχοινούσσης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

# Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Πολυκρέτη Εμμανουήλ που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελιάς Ευάγγελος.

 

7. τον κ. Παντελιά Ευάγγελο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Συντηρήσεων κτιρίων, ηλεκτροφωτισμού, οδοποιίας, κοινοχρήστων χώρων και κοιμητηρίων και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Γραφείου Δημοτικών Κοιμητηρίων, του Γραφείου συντήρησης κτιρίων, του Γραφείου συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και Η/Μ εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, του Γραφείου συντήρησης οδοποιίας και κοινοχρήστων χώρων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου οι αρμοδιότητες των οποίων προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού για τη διενέργεια με τα κατάλληλα μέσα του έργου της συντήρησης πρασίνου και κηποτεχνίας (αρμ.16-22), ως αρμοδιότητα του Τμήματος αγροτικής παραγωγής και ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου, οι αρμοδιότητες του οποίου προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Παντελιά Ευάγγελου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσαράς Ευάγγελος.

 

8. τον κ. Κατσαρά Ευάγγελο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού Νέας Γενιάς και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

# Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό, έλεγχο καθώς και τη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Γραφείου Απασχόλησης, του Γραφείου πολιτισμού, αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Πολιτισμού του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, του Τμήματος Τουρισμού και του Τμήματος Ρύθμισης εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και του Γραφείου Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιομηχανίας του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, σε ολόκληρη την εδαφική έκταση του Δήμου, οι αρμοδιότητες των οποίων προσδιορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

# Κατά τόπον στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Νάξου την έκδοση αδειών πολιτικών γάμων και στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Νάξου και Δρυμαλίας την τέλεση πολιτικών γάμων.

# Κατά τόπον στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Νάξου την έκδοση και υπογραφή ληξιαρχικών πράξεων στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του διορισμένου ληξίαρχου.

# Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Κατσαρά Ευάγγελου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελιάς Ευάγγελος.

Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Δ. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Λιανός θα προεδρεύει της Οικονομικής Επιτροπής και ορίζει ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής με θητεία μέχρι 06-11-2021 τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κατσαρά Ευάγγελο με αναπληρωτή τον κ. Σιδερή Νικόλαο και Μανιό Δημήτριο με αναπληρωτή τον κ. Ταγκούλη Ιωάννη.

Ε. Ο Αντιδήμαρχος κ. Πολυκρέτης Εμμανουήλ θα προεδρεύει της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θητεία μέχρι 06-11-2021 ορίζονται οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανιός Δημήτριος με αναπληρωτή τον κ. Ταγκούλη Ιωάννη και Παντελιάς Ευάγγελος με αναπληρωτή τον κ. Κατσαρά Ευάγγελο.

ΣΤ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, ορίζεται ως αναπληρωτής του ο Αντιδήμαρχος κ. Σιδερής Νικόλαος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Μανιό Δημήτριο 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΙΝΣΕΤΕ: Θετικά και αρνητικά σχόλια από τους επισκέπτες την περσινή (2023) χρονιά

Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023 - Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα

Νάξος και Ιος τα νησιά που για το 2024 τρέχουν με αύξηση (+10%) στις προκρατήσεις για το 2024

Οι επόμενοι κυρίαρχοι στις Κυκλάδες: Τα 2 νησιά που έχουν ήδη αύξηση 10% σε κρατήσεις και «εξαφάνισαν» Μύκονο-Σαντορίνη

Κλειστές για τέσσερις ημέρες οι τράπεζες. Ποιος ο λόγος;

Γιατί κλείνουν για 4 ημέρες οι τράπεζες – Τι θα γίνει με τις συντάξεις Απριλίου και τη μισθοδοσία

Μύκονος: Ιδιώτες έκαναν δωρεά και αρχίζει η ασφαλτόστρωση

Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών - Ποιοι και γιατί;

Υπερτουρισμός: “Φάντασμα” που πλανάται πάνω από Μύκονο – Σαντορίνη

Απειλεί και την Ελλάδα το φάντασμα του υπερτουρισμού – Σαντορίνη, Μύκονος τα μεγαλύτερα προβλήματα

Πάρος: Αποκτά σύνδεση με το Ρέθυμνο (!!!)

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάρου – Ρεθύμνου από 15 Απριλίου

Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας: Μπήκε κι επίσημα στην ψηφιακή εποχή

Παράδοση «Ψηφιακού Ενοριακού Κόμβου στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας - Τι δήλωσε ο Μητροπολίτης κκ Καλλίνικος

Αligenis Milos: Δυνατές συμμετοχές με τη παρουσία Ezgi Oz και Anna McCauley

Δύο εκ των κορυφαίων αθλητριών στο χώρο των συνθέτων αγωνισμάτων στίβου, δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Aligenis Milos meeting

ΑΟ Θήρας: Συνέτριψε την ΑΕΚ, πάει Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό για να κρατήσει τη 3η θέση

Ο ΑΟ Θήρας έδειξε αντανακλαστικά, διέλυσε την ΑΕΚ και κρατάει την 3η θέση στα χέρια του - Τι έγινε στην προτελευταία αγωνιστική της Volley league Γυναικών

Βία – Παρενόχληση: Τα περισσότερα περιστατικά σε Εμπόρια, Ξενοδοχεία και Εστίαση

Σε Εμπόριο, Ξενοδοχεία και Εστίαση τα Περισσότερα Καταγγελλόμενα Περιστατικά Βίας και Παρενόχλησης στην Εργασία

Νάξος: Αδεια για ένα νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο νησί

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο - Σε ποια περιοχή

Νοσοκομείο Νάξου: Επιασε δουλειά ο Γυναικολόγος, και πάλι στη Νάξο ο Κων/νος Πατσούρας

Μόνιμος Γυναικολόγος στο Νοσοκομείο Νάξου μετά από αναζήτηση ετών.

Πανναξιακός ΑΟ: Το αντίο στην “ψυχάρα” τον Γιώργο Βαθρακοκοίλη

Ο Πανναξιακός ΑΟ αποχαιρετά τον Γιώργο Βαθρακοκοίλη - Πως θα τον τιμήσει

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βαθρακοκοίλης

Πένθος στη Νάξο για την απώλεια του Γιώργο Βαθρακοκοίλη

Αγιος Αρσένιος – Πολιτιστικός Σύλλογος: Πρόσκληση (17/03) για χορό με τους Κορδελάτους

Οι Κορδελάτοι του Αγίου Αρσενίου προσκαλούν τους φίλους σε χορό στην πλατεία του χωριού..

Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέων : Κυριακή στις Τρίποδες με Κορδελάτους (video)

Στις Τρίποδες σήμερα (17/03) χορεύουν οι Κορδελάτοι (video)

Νοσοκομείο Νάξου: Αύριο (15/03) αναλαμβάνει υπηρεσία ο μόνιμος γυναικολόγος

Αναλαμβάνει από αύριο 15/3 υπηρεσία ο μόνιμος Γυναικολόγος στο Νοσοκομείο Νάξου

Νάξος – Απείρανθος: Κουδουνάτοι σε …δράση το μεσημέρι της Κυριακής (video)

Η Γαλήνη Μπαρδάνη μας μεταφέρει μέσω της "Ραδιοφωνίας Κυκλάδων" στην Απείρανθο για το έθιμο των Κουδουνάτων - Η πρόσκληση από την Ελένη Ελευθερίου μέσα από τα κοτσάκια της

Αποκριές 2024: Ολες οι εκδηλώσεις του τετραημέρου στη Νάξο

Παρασκευή 15 Μαρτίου - Κ. Δευτέρα 18 Μαρτίου .. Ολες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Aegean Air: Από 1η Ιουνίου απευθείας σύνδεση Νάξος – Θεσσαλονίκη

Νέες συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με Νάξο και Άμστερνταμ μέσω της Aegean Air