Νάξος - ΟΝΝΕΔ: Πρόεδρος ο Μαρινάκης, δυναμικό παρόν από τη Νάξο

Και το όνομα αυτού Παύλος Μαρινάκης... Ο λόγος για το νέο πρόερο της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος αναδείχθηκε μετά από την σχετική διαδικασία στο 12ο τακτικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες...  Και μάλιστα με Νάξιους συνέδρους να δίνουν δυναμικό παρών...  Αρχικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Κατόπιν συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων. Και μία που αναφέραμε τους Νάξιους συνέδρους να τονίσουμε ότι η παρουσία τους ήταν δυναμική με τους εκλεγμένους Συνέδρους της εκπροσωπώντας την νεολαία των Κυκλάδων στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Μάλιστα, υπάρχουν και οι αποδείξεις μέσω του φωτογραφικού φακού... Αρχικά με την ΟΝΝΕΔ Αλίμου, στη συνέχεια με τους 185 φίλους και συνεργάτες (και συνάμα εκλεγμένοι σύνεδροι) από όλη την Ελλάδα και τέλος με συνεργάτες από Αττική, Μυτιλήνη, Βόλο, Ναύπλιο, Λήμνο, Σάμο, Χίο, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κρήτη, Θήβα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Να σημειώσουμε εδώ  ότι μετά την ανακήρυξή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σημείωσε ότι «από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν».

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

Οι τοποθετήσεις 

Κατά τις εργασίες της δεύτερης μέρας του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, τον λόγο έλαβαν μέλη του απερχόμενου εκτελεστικού γραφείου, καθώς επίσης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου, ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Γιάννης Μπρατάκος, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., πρώην πρόεδρος της Βουλής και ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Α και βέβαια είχαμε τη πρώτη επίσημη εμφάνιση του Βασίλη Βρούτση, του γιου του Ναξιώτη πολιτικού, ο οποίος μίλησε το συνέδριο... 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ