Νάξος: Πάει για βουλευτής ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης;

Από το 2014 ο Μανόλης Μαργαρίτης – Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως και να αλλάξει κάποια στιγμή τοποθέτηση και να κινηθεί προς την Ελληνική Βουλή ως υποψήφιος βουλευτής. Βέβαια, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του…

Σήμερα, όμως έχουμε ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα newpost.gr (με υπογραφή Π.Ρ.) που έχει ως τίτλο «σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ - Κινείται στις Κυκλάδες ο δήμαρχος Νάξου»… Που σημαίνει; Ότι θα έχουμε τρεξίματα και ενδεχομένως αλλαγές στις ισορροπίες ενόψει των εκλογών του Φθινοπώρου του 2019.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο όπου βρέθηκε δήλωσε ότι «Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, νωρίτερα ή αργότερα, οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ, την παράταξη που στάθηκε όρθια στα δύσκολα» …

Η εκτίμηση που υπάρχει στην οδό Πειραιώς, είναι πως το 2018, θα είναι έτος εκλογών και για αυτό οι κομματικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ, με τα στελέχη να προετοιμάζονται σε όλη την Ελλάδα. Η λογική της ανανέωσης ακολουθείται σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ιδιαίτερα στις πιο δύσκολες, όπως είναι αυτή των Κυκλάδων, που έχει την ιδιαιτερότητα του μεγάλου νησιωτικού συμπλέγματος με 33 νησιά και νησίδες.

Ανάμεσα στα νέα στελέχη που αναπτύσσουν έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, είναι ο δραστήριος Δήμαρχος Νάξου, Μανόλης Μαργαρίτης, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, το όνομα του οποίου έχει ανησυχήσει πολλά παλιότερα στελέχη.

Λέτε; Θα δούμε… Εν πρώτοις θα έχουμε την διάψευση αλλά στη συνέχεια θα καθαρίσει ο καπνός…