Νάξος - Πολυκρέτης: Σήμερα (25/09) η συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο

Πολυκρέτης - Νάξος

"Σήμερα, είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ο τόπος μας να πάει μπροστά!

Από τούτο το βήμα λοιπόν απευθυνόμενος σε εσάς, δηλώνω επίσημα την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν σε 13 μήνες από σήμερα.

Στόχος μου είναι η διαμόρφωση και ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης πολιτικής ανάπτυξης των νησιών μας που ευελπιστώ στην αφομοίωσή της από το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό για την υλοποίηση και εφαρμογή της, με τελικό αποδέκτη την ίδια την κοινωνία...".

Ηταν η 12η Σεπτεμβρίου όταν ο Μανώλης Πολυκρέτης έκανε πράξη, αυτό που γνώριζαν σχεδόν όλοι... Οτι θα προχωρήσει αρχικά σε ανεξαρτητοποίηση από τη Δημοτική Παράταξη "Ενωμένοι Μπορούμε" και στη συνέχεια θα έκανε το επόμενο βήμα. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.. 

Από τότε προχώρησε σε συνεχείς επαφές με φορείς.... Από την Εκκλησία και τη Μητρόπολη Παροναξίας έως τον Επαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη. Και βέβαια όλο αυτό το διάστημα είχε συνεχόμενες συναντήσεις με πρόσωπα που τον εμπιστεύονται, θέλουν να τον ακολουθήσουν στο δρόμο που άνοιξε ενόψει τον εκλογών του επόμενου Οκτωβρίου... 

Και σήμερα; Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους...   Παράλληλα, έχουν κληθεί οι τοπικές και οι νομαρχιακές κομματικές οργανώσεις.

Που; Πότε;  Οπως αναφέρει η πρόσκληση 

Σας προσκαλώ στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσω στα ΜΜΕ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Naxos Resort (Άγιος Γεώργιος, Χώρα, Νάξος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News