Νάξος - Πολυκρέτης: Συνάντηση με την Αντιπεριφέρειαρχη Μεταφορών Ευδοκία Κατσάνη

Πολυκρέτης - Νάξος

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου (Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στη Νάξο, ο Μανώλης Πολυκρέτης, Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προχώρησε σε μία ακόμη συνάντηση εργασίας... 

Μετά τον Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικο και τον Επαρχο Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, Γιάννη Μαργαρίτη, σήμερα συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κα Ευδοκία Κατσάνη.. Οπως διαβάζουμε δε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης η συζήτηση είχε ως βασικό θέμα τον Τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.. 

Αναλυτικά, η ενημέρωση αναφέρει: 

Με την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευδοκία Κατσάνη συναντήθηκε σήμερα ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας της κ. Κατσάνηαλλά και γενικότερα ζητήματα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων με έμφαση στον τουρισμό αλλά και τον πρωτογενή τομέα.

Αυτό που επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές είναι ότι η συνεχής συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι αναγκαία, για την προώθηση και επίλυση προβλημάτων, καθόσον στόχος και των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης είναι η ανάπτυξη των νησιών.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News