Νάξος - Πολυκρέτης: Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Πολυκρέτης - Νάξος

Και οι επαφές του υποψήφιου δήμαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλη Πολυκρέτη, καλά κρατούν... 

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι πολύ σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε διάφορους τομείς όπως π.χ.στην καθαριότητα, στο πράσινο κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο έκαναν λόγο επίσης για έλλειψη εγκαταστάσεων και χώρων για στέγαση προσωπικού και μηχανημάτων, έλλειψη γραφείου του Συλλόγου καθώς και για την κακή λειτουργία της θέρμανσης και του κλιματισμού στα γραφεία που στεγάζονται οι υπηρεσίες.

Επίσης υπογράμμισαν και τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην προμήθεια και χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων.

Ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης δεσμεύτηκε ότι:«ως νέα Δημοτική Αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων αλλά και τους εργαζομένους, θα προωθήσουμε ΑΜΕΣΑ τις  διαδικασίες για προσλήψεις προσωπικού σύμφωνα με το νόμο και θα προβούμε σε κάθε ενέργεια για τη συντήρηση των υφιστάμενων χώρων στέγασης και την εξεύρεση νέων χώρων, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών».

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Πολυκρέτης δήλωσε:

«Στις προτεραιότητες της παράταξής μας είναι η στελέχωση και η οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου. Η Διοίκηση που θα ασκούμε θα βασίζεται στο σεβασμό, στην ειλικρίνεια, στη δικαιοσύνη, στη διαφάνεια, στην αξιοκρατία και στην ισότητα.Οι εργαζόμενοι είναι η ψυχή του Δήμου μας και χωρίς συνεννόηση, διάλογο και συνεργασία μαζί τους, δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί σωστά ένας δήμος και να παράγεται έργο προς όφελος των νησιών μας και τωνπολιτών τους».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News