Νάξος: σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση ανάμεσα σε Μανόλη Μαργαρίτη και Φώφη Γεννηματά

Κυριακή απόγευμα και στο Δημαρχιακό Μέγαρο επικρατεί το αδιαχώρητο. Και ειδικά στην αίθουσα του «Ιακ. Καμπανέλλης» όπου θα μιλήσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φώφη Γεννηματά. Πριν όμως από την ομιλία, η κα Γεννηματά, βρέθηκε στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Μαργαρίτη. Και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cycladesvoice.gr ο κος Μαργαρίτης ως σωστός φιλοξενούμενος την υποδέχτηκε προσφέροντάς της κίτρο πράσινης απόχρωσης και στη διάρκεια της συζήτησης, της υπενθύμισε ότι το 2007 ως νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, είχε δεχθεί από την κα Γεννηματά (σ.σ. ήταν τότε υπερνομάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΕΝΑΕ) ένα αναμνηστικό, το οποίο το έχει πάντα πάνω στο γραφείο του. Και βέβαια, της πρόσφερε έναν τόμο Πρακτικών του Συνεδρίου "Η Νάξος δια μέσου των αιώνων".

Ας δούμε όμως τι αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου σχετικά με την εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων…

«Την  Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη  Γεννηματά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Δημαρχείο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Στην εθιμοτυπική συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα η π. βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο πολιτευτής Γιάννης Βλασερός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαϊτός, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλης Μαρούλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου Γιώργος Γαβαλάς.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης καλωσόρισε την κα Γεννηματά στο Δήμο και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο νέο της ξεκίνημα. Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του Δήμου μας και επισήμανε την ενασχόληση της κ. Γεννηματά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ορμώμενη από τα λεγόμενα του Δημάρχου, η κα Γεννηματά ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και  αναφέρθηκε στη σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε κατά το παρελθόν».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News