Νάξος: Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό ΑΟΝ από την Δημοτική Αρχή

Ο αγώνας του Πανναξιακού ΑΟΝ με τον ΑΟ Θήρας έχει ολοκληρωθεί μετά από δύο και κάτι ώρες.. Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Πανναξιακός ΑΟΝ παίρνει τη πρόκριση για τον τελικό, τον δεύτερο στα τρία τελευταία χρόνια, όπου και πάλι αντίπαλος θα είναι ο ΟΛυμπιακός, το λογικό φαβορί... Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης - εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής- στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα προς όλους και δίνει τις ευχές του για την συνέχεια των τελικών... 

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα που φέρει την υπογραφή του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη αναφέρει: 

"Ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του Ναξιακού αθλητισμού και του Πανναξιακού έγραψαν απόψε τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού, με την πρόκρισή τους στον τελικό του Πρωταθλήματος! Η προσπάθεια των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Νάξιους!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, στις αθλήτριες, την τεχνική ηγεσία, στους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό των κοριτσιών αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές της ομάδας!

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον τελικό!

Η οικογένεια της Νάξου είναι δίπλα σας!"