Νάξος: Συνάντηση και ταύτιση απόψεων ανάμεσα στους "Πολίτες για τα Νησιά μας" και τη "Νησιωτική Πολιτεία"

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας …μεγάλος. Κάποιος άλλος θα μιλούσε για φλερτ… Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι κάτι τρέχει και σίγουρα δεν είναι στα κρυφά από τη στιγμή που έχουμε επισημοποίηση συνάντησης ανάμεσα σε δύο δημοτικές παρατάξεις που βρίσκονται στην αντιπολίτευση και διαπιστώνουν ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν απέναντι σε μία δημοτική Αρχή που όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου υπάρχει μία καιροσκοπική και πρόχειρη διαχείριση καίριων ζητημάτων για τον τόπο μας..

Οπότε; Καλό είναι να περιμένουμε και τα περί φλερτ και έρωτα να τα κρατήσουμε ως λογοπαίχνια. Η ουσία είναι ότι υπάρχει η συνάντηση, ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων για σημαντικά θέματα που έχουν σχέση όσον αφορά το μέλλον του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα άλλα θα έρθουν αργότερα…

Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που υπογράφεται τόσο από το Γραφείο Τύπου όσο και από την  Γραμματεία των δύο δημοτικών παρατάξεων, της «Νησιωτικής Πολιτείας» και των «Πολιτών για τα Νησιά μας» αντίστοιχα 

"Στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης Πολίτες για τα Νησιά μας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του επικεφαλής και αντιπροσωπίας της Νησιωτικής Πολιτείας με τον επικεφαλής και τη γραμματεία των «Πολιτών».

Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η απραξία, η έλλειψη οράματος και σχεδίου του κ. Μαργαρίτη και της παράταξής του, όπως και η καιροσκοπική και πρόχειρη διαχείριση καίριων ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπάρχει κοινή αντίληψη των δύο παρατάξεων για τα περισσότερα από τα ζητήματα τα οποία αφορούν στο Δήμο μας και η αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών οργάνωσης και συνεργασίας με στόχο τον κοινό βηματισμό δημοτικών παρατάξεων και λοιπών κοινωνικών δυνάμεων και πολιτών για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και τη προσπάθεια διαμόρφωσης ενός κοινού σχεδίου για το αύριο του τόπου μας.

Νάξος, 17 Μαρτίου 2018

Η Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες για τα Νησιά μας» και το Γραφείο Τύπου της «Νησιωτικής Πολιτείας»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News