Νάξος: Τί είδε ο Νίκος Μανιός σε Φράγμα Τσικαλαριού και Νοσοκομείο;

Διήμερο επισκέψεων στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, για τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, ο οποίος Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Ιουνίου ήταν σε εγρήγορση.. Την Κυριακή έδωσε το παρών στην Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι «Η μη αξιοποίηση του χρηματοδοτικού εργαλείου που αφορά την δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο και να γίνει φραγμός στο να προχωρήσουμε μπροστά».

Και την Δευτέρα παρουσία του Μιχάλη Φραγκίσκου (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε Νομαρχιακό Επίπεδο) βρέθηκε στο Φράγμα Τσικαλαριού όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.. Στο φράγμα ενημερώθηκε από την Μαριέτα Μαργαρίτη όσον αφορά την εξέλιξη του έργου (σ.σ. οι εργασίες προηγούνται του χρονοδιαγράμματος) και στο Νοσοκομείο μίλησε με νέους γιατρούς, ενημερώθηκε από τον κο Απιδόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν «κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό, την λειτουργία νέων τμημάτων και υπηρεσιών, την εγκατάσταση νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και τη βελτίωση κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού».

Αναλυτικά τα δελτία ενημέρωσης αναφέρουν..

Για την παρουσία του Νίκου Μανιού στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο «Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Μανιός, απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στη Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στη Χώρα της Νάξου. Με την έναρξη των εργασιών, ο κ. Νίκος Μανιός επισήμανε το σημαντικό έργο του Συλλόγου την τριετία 2016-2019 που αποτελεί παρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενεές και τόνισε ότι όλοι μας εργαστήκαμε, χωρίς καμιά κομματική ταυτότητα, με γνώμονα το καλό του νησιού μας. Η μη αξιοποίηση του χρηματοδοτικού εργαλείου που αφορά την δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο και να γίνει φραγμός στο να προχωρήσουμε μπροστά».

Και για τις επισκέψεις σε Φράγμα και Νοσοκομείο: «Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκος Μανιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φράγμα του Τσικαλαριού στη Νάξο την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών του Φράγματος, μετά την τελευταία του επίσκεψη τέλος Μαρτίου 2019 και μίλησε με τους τεχνικούς υπεύθυνους του έργου, όπου τον ενημέρωσαν ότι οι εργασίες προηγούνται του χρονοδιαγράμματος.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας της Νάξου και ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Απιδόπουλο Κωνσταντίνο για το έργο που έχει υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 2015 έως 2019 όσον αφορά την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό, την λειτουργία νέων τμημάτων και υπηρεσιών, την εγκατάσταση νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και τη βελτίωση κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού».