Νάξος - Β. Βρούτσης: "Περίμενα να εισακουστεί με ανακούφιση το αίτημα συνεδρίασης και όχι ειρωνεία"

Και η συζήτηση για το λιμάνι ή κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται η Δημοτική Αρχή για το πως πολιτεύεται καλά κρατεί... Οπως είναι γνωστό, όταν οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ("Μαζί Αλλάζουμε", "Δύναμη Δημιουργίας" και "Λαϊκή Συσπείρωση") του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έστειλαν αίτημα για σύγκληση συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης το νέο λιμάνι, η απάντηση ήρθε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, ο οποίος ανέφερε ότι " Τους ευχαριστώ που έστω και τώρα θέλουν να συμφωνήσουν με το τεχνικό πρόγραμμα που ήδη υλοποιούμε, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω έργο!»

Και ο Βασίλης Βρούτσης, επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Δημιουργίας", απάντησε... Και έδωσε το στίγμα της θέσης του... Δεν άφησε να πέσει κάτω το "ειρωνικό" ευχαριστώ και τα σχόλια του Δημάρχου, άπλωσε όμως εκ νέου το χέρι προς τη Δημοτική Αρχή για συνεργασία, από τη στιγμή που μλάμε για το πιο σημαντικό έργο στη Νάξο σε επίπεδο υποδομών εδώ και πολλά χρόνια... 

Αναλυτικά η δήλωση του κου Βρούτση μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media... 

"Με έκπληξη διάβασα, ότι ο Δήμαρχος με έκπληξη διάβασε την αίτηση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέμα την αναγκαιότητα χωροθέτησης και κατασκευής νέου λιμανιού, "χρωματίζοντας" την έκπληξή του με ειρωνικά σχόλια.

Περίμενα από τον Δήμαρχο, που, όπως διατείνεται, επιθυμεί τη συνεργασία με όλο το δημοτικό συμβούλιο, να δέχεται με ευχαρίστηση και ανακούφιση την από μέρους της αντιπολίτευσης πρόκληση ενός συμβουλίου για τη συζήτηση ενός μείζονος θέματος που απασχολεί όλη την κοινωνία της Νάξου και που μάλιστα βρίσκεται εντός του τεχνικού του «προγράμματος» και όχι να απαντάει με ειρωνεία στους εκλεγμένους από την πλειοψηφία των πολιτών, που αποτελεί και πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Παρ' όλα αυτά, οφείλουμε να παραμερίσουμε την όποια μικροπρέπεια και να επιμείνουμε στην διάθεση συζήτησης και συνεργασίας".

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, λυκόφως, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News