ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Κυβερνητικές ...φιέστες χωρίς τέλος

"Οι κυβερνητικές «φιέστες» δεν έχουν τελειωμό !!! Συνεχίζονται!!! Από αύριο η φιέστα των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μεταφέρεται στα νησιά μας. Την ώρα που οι Κυκλάδες και ιδιαίτερα η Σύρος γνωρίζει την μεγαλύτερη απαξίωση από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα , οι ίδιοι έρχονται με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης να μιλήσουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση των Κυκλάδων". Αυτό αναφέρει και προτάσει η ΝΟΔΕ Κυκλάδων με σχετική ανακοίνωσή της και με αφορμή την σημερινή έναρξη του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Σύρο χωρίς την παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα... 

Και συνεχίζει τονίζοντας "Επισκέπτονται τη Σύρο , χωρίς τον κ. Τσίπρα για να «τάξουν» ότι θα κάνουν αυτά που μας είχαν «τάξει» αλλά δεν τα έκαναν!!! Να μας πείσουν ότι η αύξηση του Φ.Π.Α ., η αύξηση της φορολογίας και η προβληματική διασύνδεση με  τα «μηδενικά» σχεδόν δρομολόγια πλοίων προς και από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα βοηθήσουν στην Ανάπτυξη των Κυκλάδων!!! Αλήθεια τους πιστεύει κανείς;;; Φυσικά και όχι!!!!!

Οι Κυκλαδίτες περιμένουν από τους φορείς των νησιών μας, που θα παρευρεθούν στην κυβερνητική «φιέστα» , να αφήσουν τα χειροκροτήματα και να θέσουν τα πολλά και πραγματικά προβλήματα που κάνουν την επιβίωση των νησιωτών μας κάθε μέρα και πιο δύσκολη. 

Η Ν.Δ. και ο Προεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για εκείνα τα μέτρα που πραγματικά χρειάζονται τα νησιά μας για να γνωρίσουν μια σημαντική ανάπτυξη και από αυτά ξεχωρίζουν ως πρώτη προτεραιότητα  ο χαμηλός Φ.Π.Α. και η χαμηλή φορολογία!!!

 Η νησιωτικότητα αποτελεί την «κορωνίδα» για τη Νέα Δημοκρατία , δήλωσε στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Σύρο ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας - Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Β΄ Αθήνας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μεταφέροντας το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας κ θέτοντας τις προτεραιότητες του σχεδίου της αυριανής κυβέρνησης  για τις Κυκλάδες και για μια πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη που δεν μένει στα λόγια" .

Φωτογραφία: Εφημερίδα "Κοινή Γνώμη"