ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Ο λαός δεν αντέχει άλλο Τσίπρα"

Μίνι - απολογισμός από την ΝΟΔΕ Κυκλάδων όσον αφορά την περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πάρο και Νάξο… Τίτλος της ανακοίνωσης «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στα νησιά μας Πάρο και Νάξο», ενώ ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε «Είναι όμως μεγαλύτερη η χαρά μας για την υποδοχή και την αποδοχή των συμπολιτών μας προς το πρόσωπο του Προέδρου μας» ενώ στον επίλογο έχουμε την κατάληξη «ο Λαός δεν αντέχει άλλο Τσίπρα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας και ελπίδας στους συμπολίτες μας που καθ' όλη την περιοδεία τον ακολουθούσαν αναλύοντας και καταθέτοντας τα προβλήματά τους και πάντα τελείωναν με την ευχή "γρήγορα πρωθυπουργός", ώστε να γλυτώσει η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος σε όλες του τις συναντήσεις με τους Επάρχους, τους Δημάρχους, τους επιχειρηματικούς - επαγγελματικούς φορείς και τους απλούς πολίτες, κάθισε και με προσοχή και σεβασμό άκουσε τα προβλήματα , τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Από την πλευρά του τόνισε για άλλη μια φορά ότι σκοπός του ίδιου και της Ν.Δ. δεν είναι να "τελειώσουν κάποιους", αλλά το μέλλον της Πατρίδας μας. Επιδίωξη του είναι να επιστρέψει η Χώρα μας στην Ανάπτυξη και στην κανονικότητα. Δεσμεύτηκε για αναπτυξιακά μέτρα σε όλους τους τομείς . Σημαντική μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% από τον αμέσως επόμενο χρόνο.

Ως μέλη της Ν.Δ. νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την επίσκεψη του Προέδρου μας στα νησιά μας. Είναι όμως μεγαλύτερη η χαρά μας για την υποδοχή και την αποδοχή των συμπολιτών μας προς το πρόσωπο του Προέδρου μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί την ώρα που ο πρωθυπουργός έχει κλειστεί στο Μαξίμου ή κυκλοφορεί με δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ, ο Πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοτάκης είναι παντού! Μαζί με το Λαό! Απλός - Προσιτός - Ανθρώπινος! Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών, αυτό αποδεικνύεται καθημερινά!

Ο Λαός δεν αντέχει άλλο Τσίπρα".

Φωτογραφίες: Ανδρέας Φάρκωνας (social media)