Νότιο Αιγαίο - "Πνοή Δημιουργίας": Θετικός ο Χαράλαμπος Κόκκινος στον covid 19

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Και η είδηση ήρθε από τον ίδιο με προσωπικές του αναρτήσεις στα social media...  Μάλιστα, σημείωσε ότι ακολουθεί τις τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, άρα μόνος στο ...σπίτι , αντιμετωπίζει τα πρώτα συμπτώματα και καλεί όλους εκείνους που ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες, να κάνουν για προληπτικούς λόγου rapid test. Και σημειώνει ότι δεν πήγε σε κάποιο "κορονοπάρτυ" ή συνάθροιση, τονίζει ότι η μοναδική έξοδος ήταν για ταξίδι με το αεροπλάνο και θα προσπαθήσει να έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας...  Μέσα από την σελίδα μας του ευχόμαστε καλή ανάρρωση ... 

Ξεκίνημα από το instagram όπου αναφέρει τα εξής:

«Καλημέρα, σε “κατ οίκον περιορισμό” διότι διαγνώστηκα θετικός στο covid/19 σε test rapid του ΕΟΔΥ…. Μένω αυστηρά και ψύχραιμα στο κλεισμένος σπίτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά…Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται και να με ταλαιπωρούν… O ιός είναι ύπουλος… διότι πάρα το γεγονός ότι τηρουσα πίστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… με “κτύπησε “. Με αίσθημα ευθύνης και με την διασπορά του ιού – δυστυχώς-να έχει αυξητικές τάσεις, ζητώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή (πάντα με μάσκες, αποστάσεις κτλ…) τις τελευταίες ημέρες, για προληπτικούς λόγους ας κάνουν test».

Στα social media (και δη στο Facebook) υπάρχει και η σχετική ανάρτηση :

Καλημέρα, σε “κατ οίκον περιορισμό” διότι διαγνώστηκα θετικός στο covid/19 σε test rapid του ΕΟΔΥ…. Μένω αυστηρά και ψύχραιμα στο κλεισμένος σπίτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά…Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται και να με ταλαιπωρούν… O ιός είναι ύπουλος… διότι πάρα το γεγονός ότι τηρουσα πίστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… με “κτύπησε “. Με αίσθημα ευθύνης και με την διασπορά του ιού – δυστυχώς-να έχει αυξητικές τάσεις, ζητώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή (πάντα με μάσκες, αποστάσεις κτλ…) τις τελευταίες ημέρες, για προληπτικούς λόγους ας κάνουν test rapid… Άλλωστε ούτε σε “κορονοπαρτυ” ούτε σε “συναθροισεις” παραβρέθηκα… Η μόνη “συναθροιση” ήταν σε προ ημερών αεροπορική μου πτήση… Να έχετε όλοι /ες υγεία και θα προσπαθώ να επικοινωνώ μαζι σας και να ανταποκριθω – στο μέτρο που μπορώ – στις υποχρεώσεις μου. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτή η” παλιοκατάσταση ” που ζούμε….”

 


 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News