Ο Αρτέμης στο πλευρό της Ζωής

Η μεγάλη κίνηση έγινε και αλλάζει το πολιτικό σκηνικό μία και καλή από χθες το απόγευμα... Ο Αρτέμης Σώρρας - ο εθνικός ευεργέτης με τα 600 δις δολάρια στη ...τσέπη που κανείς Ελληνας πολιτικός δεν ήθελε να πάρει ως βοήθεια και να σβήσει το χρέος -  βρέθηκε χθες στη Βουλή, ύστερα από επίσημη πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να καταθέσει εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, στην εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της ΠτΒ, η εξέταση θα γινόταν κατ’ αντιπαράσταση, αφού ο Γιάννης Στουρνάρας, επί πολλούς μήνες, αγνοούσε επιδεικτικά την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα, προτιμώντας να κρατάει τη χώρα υποδουλωμένη.

Μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέταξε τους βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη να αποχωρήσουν από την αίθουσα, και παρέμεινε με τον κ. Σώρρα, με τον οποίο συζήτησαν επι μιάμιση ώρα.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, είναι υπερήφανη που υποδέχεται στο κόμμα της έναν άνθρωπο που έχει δυσφημιστεί όσο κανείς από το καθεστώς, επειδή αγωνίστηκε για την απελευθέρωση του έθνους και της πατρίδος».

Πηγή: Μούφανετ