Ο Κυκλαδίτης Δρογώσης ξαναχτυπά "ήμουν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, θα ντρέπομαι για μια ζωή"

Ο Κυκλαδίτης τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης (σ.σ. με καταγωγή από Νάξο και Μήλο) έχει αυτές τις ημέρες την τιμητική του… Γιορτάζει με ένα καταπληκτικό άλμπουμ τα +18 χρόνια παρουσίας του στη μουσική, θα κάνει εμφανίσεις με φίλους στο «Σταυρό του Νότου» ενώ προλαβαίνει και εκφράζει τις πολιτικές του ανησυχίες. Μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. εκλέχτηκε και Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 στο Δήμο Αθηναίων, έχει όμως ανεξαρτητοποιηθεί), ωστόσο έχει αλλάξει στάση και δεν διστάζει να επιτίθεται δημόσια στην κυβέρνηση. Αυτή τη φορά ο γνωστός τραγουδοποιός έριξε τα βέλη του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με αφορμή τη διάταξη που προώθησε για τις απεργίες και στη συνέχεια πήρε πίσω το βράδυ της Δευτέρας. 

Και σε σχόλιό του στο Facebook έγραψε: «Αυτό δεν το έφερε ούτε ο Σαμαράς… Ουσιαστικά καταργούν τις απεργίες... Συγγνώμη που μιλώ πολιτικά...Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή...».

Αναλυτικά το σχόλιό του:
 «Φίλοι μου δεν προλαβαίνω να κάνω εκπομπή... Την επόμενη Δευτέρα θα επανορθώσω...Χωρίς να θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή Θέλω να πω ότι αυτό που ψηφίζει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφερε ούτε ο Σαμαράς...Ουσιαστικά καταργούν τις απεργίες... Συγγνώμη που μιλώ πολιτικά... Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή... Δείτε όμως το παράξενο. Θέλουν για μια απεργία να εκφραστεί το 50+1 τοις εκατό των ταμειακώς εντάξει μελών του σωματείου.. Ενώ στη βουλή 151 βουλευτές βγάζουν με το 25% του πληθυσμού.. Παρακαλώ μην το κοινοποιήσετε και με περιλάβουν πάλι οι συριζαίοι ή οι ακροκεντρώοι..».

Υπέρ Μποφίλιου 
Και βέβαια δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για το θέμα της Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδοποιός στην Εφημερίδα των Συντακτών έδωσε συνέντευξη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μεταξύ άλλων η Μποφίλιου υποστήριξε ότι είναι τροτσκίστρια που όμως ψηφίζει ΚΚΕ αν και διαφωνεί σε πολλά σημεία, για διάφορους λόγους. Κι άλλα όμορφα… Μίλησε μάλιστα και για την Δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τόνισε ότι είναι έτοιμη να πάρει τα …βουνά. Αρκετοί συνάδελφοί της και όχι μόνο έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης κι ανάμεσά τους ο Στάθης Δραγώσης που αναφέρει: 
 «Γενικά σας τσούζει που ένα κορίτσι πέτυχε μόνη της όσα δεν θα πετύχετε εσείς σε όλη τη μίζερη ζωή σας. Σεξιστές άντρες "καλλιτέχνες" βρίζετε ένα κορίτσι που τραγουδάει σε χιλιάδες κόσμο χωρίς να αλλάξει τις απόψεις της από τότε που ξεκίνησε. Σεξιστές και φασίστες είστε. Όχι ευρωπαϊστές. Αν αυτό είναι το πολιτικό κέντρο εγώ είμαι ο Μπετόβεν».