Ο Μπλερ σε Σαντορίνη και Ιο

Κακά τα ψέματα κακοπερνάνε οι πρώην. Μιλάμε για τους Τόνυ Μπλερ και Γιώργο Παπανδρέου οι οποίοι ενώνουν τις …. δυνάμεις τους ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες αυτές τις ημέρες. Ο πρώην βρετανός πρωθυπουργός σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας neasantorinis.gr έφτασε χθες χθες Τρίτη (26/07) με ιδιωτικό αεροσκάφος στη Σαντορίνη μαζί με την οικογένειά του και κάτω κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Και όπως σημειώνεται «Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ίο με πλοίο, όμως στην συνέχεια αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ και σήμερα (27/07) θα μεταβεί στην Ίο με ελικόπτερο στο οποίο θα επιβαίνει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Μπλερ έρχεται για διακοπές στην Ίο προσκεκλημένος του πρώην Έλληνα  Πρωθυπουργού αλλά και του πρώην Γ.Γ Τουρισμού και Δήμαρχου Ίου κ. Γιώργου Πουσαίου. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο ξενοδοχείο θα καταλύσει αλλά και πόσες μέρες θα διαρκέσουν οι διακοπές του ίδιου και της οικογένειάς του».

Επισημαίνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες η έκθεση Σίλκοτ άφησε εκτεθειμένο τον Βρετανό πολιτικό, αφού, όπως αναφέρεται, «το Ηνωμένο Βασίλειο εισέβαλε στο Ιράκ πρόωρα το 2003, πριν ο πόλεμος καταστεί ύστατη λύση», με τον Μπλερ να κατηγορείται για εξαπάτηση των πολιτών.

Με πληροφορίες από τα neasantorinis.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News