Οι κουραμπιέδες και το ...φαρμάκι

Ο Μανώλης Γλέζος έχει αποδείξει ότι ξέρει όχι μόνο να κερδίζει τις εντυπώσεις ως οικοδεσπότης (σ.σ. το γνωρίζουν καλά όσοι έχουν περάσει το κατώφλι του σπιτιού του είτε στην Αθήνα είτε στην Απείρανθο… Και όπως ήταν λογικό ημέρες των εορτών και δεν θα μπορούσε να αφήσει χωρίς ένα κέρασμα τους πρώην συντρόφους του στην Ελληνική Βουλή. Άλλωστε είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της.

Και όπως αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης» εμφανίστηκε χθες το πρωί στη Βουλή κρατώντας …δώρα (σ.σ. η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα in.gr) αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει και την άποψή του για την πολιτική κατάσταση χωρίς να χαριστεί σε κανέναν.

Ας δούμε τι αναφέρει η συγκεκριμένη στήλη  

«Κρατώντας πολλές σακούλες ανά χείρας εμφανίστηκε ξαφνικά στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος. Έφερε κουραμπιέδες στη Βουλή, μάλλον για να γλυκάνει τους πάντες. Βρήκα την ευκαιρία ωστόσο και τον ρώτησα πώς βλέπει να εξελίσσεται η κατάσταση. «Χάλια, χάλια» μου είπε και αμέσως μετά προσέθεσε: «Σε λίγο καιρό αυτοί δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο», εννοώντας βεβαίως τους πρώην συντρόφους του».
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News