Οι συνταξιούχοι ξέρουν τις τους περιμένει

Πολλά επικριτικά σχόλια προκαλούν  οι δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό καθώς ο κ. Μανιός είπε ότι ότι οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει!

Ο βουλευτής «ομολόγησε» ότι θα γίνουν και νέες μειώσεις στις συντάξεις και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA και απαντώντας στο ερώτημα αν οι «εκβιαστές» από το εξωτερικό πιέζουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει το ασφαλιστικό ο Νίκος Μανιός απάντησε:

«Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσουν; Μετά από 11 μειώσεις αν υποθέσουμε γίνει η 12η αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση;" τόνισε γελώντας ο βουλευτής,  ενώ υποστήριξε ακόμη πως οι συνταξιούχοι γνωρίζουν τι έρχεται, γιατί η κυβέρνηση τους τα λέει. και συνέχισε " Εμείς τα λέμε στους συνταξιούχους και οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει».

Σημειώνεται ότι η δήλωση του κ. Μανιού γίνεται την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν θα γίνει καμία μείωση στις συντάξεις ούτε σε παλιές ούτε και νέες και την ώρα που η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο δεν έχει ξεκινήσει καν και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει στην Αθήνα. Μάλιστα για το θέμα αυτό σήμερα η Κομισιόν δήλωσε άγνοια.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κ. Μανιός χαμογελαστά λέει ότι δεν θα πειράξει κανέναν μια ακόμα μείωση στις συντάξεις….

Πηγή: newsit.gr