ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου: Ενωμένοι για μόνιμη λύση στο θέμα των νεφροπαθών

"... Αυτές τις μέρες οι νεφροπαθείς της  Πάρου με τις αλλαγές των ακτοπλοϊκών δρομολογίων αντιμετωπίζουν και πάλι πρόβλημα μετακίνησης. Εκτιμούμε θετικά τις παρεμβάσεις θεσμικών προσώπων και κομματικών οργανώσεων για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της μετακίνησης των νεφροπαθών, όμως δεν είναι καιρός να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να δοθεί μόνιμη λύση με τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού και στο νησί μας;..."

Είναι ο επίλογος, το συμπέρασμα της τοποθέτησης που έγινε σήμερα το μεσημέρι από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Πάρου - Αντιπάρου και με σημείο αναφοράς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τους έχοντες ανάγκη θεραπείας (αιμοκάθαρση) από την Πάρο και Αντίπαρο... Λόγω της τροποποίησης δρομολογίων, οι μετακινήσεις τους δυσκολεύουν και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - Προδευτική Συμμαχία Πάρου - Αντιπάρου μιλάει για την ...αλήθεια όσον αφορά τους Νεφροπαθείς...

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση που έχει ως τίτλο " Η αλήθεια για τους νεφροπαθείς Πάρου - Αντιπάρου": 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει  να θυμηθούμε, ότι στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας των Κυκλάδων έδωσε λύση σε 3 σοβαρά προβλήματα, από τα πολλά που αντιμετωπίζει ο νομός μας.

@ Έθεσε σε λειτουργία τη μονάδα τεχνητού νεφρού στη Νάξο

@ ίδρυσε στη Σύρο μονάδα του ΕΚΑΒ με ελικόπτερο και

@  λειτούργησε το νοσοκομείο της Σαντορίνης, όταν ο Γεωργιάδης απειλούσε να το πουλήσει.

Όμως οι μονάδες τεχνητού νεφρού στη Σύρο, τη Νάξο και τη Σαντορίνη έλυσαν μερικώς το πρόβλημα των νεφροπαθών στις Κυκλάδες.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη καραντίνα και για 50 μέρες οι νεφροπαθείς της Πάρου και της Αντιπάρου παρέμειναν εγκλωβισμένοι στη Νάξο και ότι τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου, τέτοιες μέρες, νεφροπαθής της Πάρου κινδύνεψε, λόγω απαγορευτικού, και τον παρέλαβε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε για αιμοκάθαρση στη Νάξο.

Αυτές τις μέρες οι νεφροπαθείς της  Πάρου με τις αλλαγές των ακτοπλοϊκών δρομολογίων αντιμετωπίζουν και πάλι πρόβλημα μετακίνησης.

Εκτιμούμε θετικά τις παρεμβάσεις θεσμικών προσώπων και κομματικών οργανώσεων για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της μετακίνησης των νεφροπαθών, όμως δεν είναι καιρός να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να δοθεί μόνιμη λύση με τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού και στο νησί μας;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News