ΟΝΝΕΔ Νάξου: Συναντήσεις με Έπαρχο και Διοικητή Νοσοκομείου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συναντήσεις των μελών της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με φορείς και αιρετούς της Νάξου στα πλαίσια ενημέρωσης… Ξεκινώντας …ανάποδα να σημειώσουμε ότι χθες Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος Πολυκρέτης βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφεριεάρχη και Επαρχο Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Ιωάννη 
Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο 
«Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 1/12/2017 συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη και Έπαρχο Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Ιωάννη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Νάξο.
Ο κ. Μαργαρίτης μας ενημέρωσε σχετικά με την λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλει τόσο ο ίδιος από την θέση ευθύνης και επίβλεψης του όσο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως θεσμός της Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση και την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα των νησιών της Περιφέρειάς μας. Επίσης ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές προσπάθειες για την στήριξη και χρηματοδότηση έργων στα νησιά μας σε μια οικονομική συγκυρία δύσκολη για όλη την χώρα.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου Πολυκρέτης Ευστάθιος ενημέρωσε τον κ. Μαργαρίτη σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του τοπικού γραφείου ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε τον κ. Μαργαρίτη ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον του νησιού μας και των συμπολιτών μας». 

Και την προηγούμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου συναντήθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τον αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου κο Κώστα Απιδόπουλο. Συνάντηση που έιγνε στα γραφεία του Διοικητή… 
Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο 

«Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 22/11/2017 πραγματοποίησε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου κ. Κώστα Απιδόπουλο. Την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Τ.Γ. Πολυκρετης Ευστάθιος, ο αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος κινητοποίησης και εκλογικής ετοιμότητας Μαργαρίτης Νικόλαος καθώς και ο Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Ψαρρός Σπύρος.
Ο κ. Απιδόπουλος ενημέρωσε την ΟΝΝΕΔ Νάξου σχετικά με την οργάνωση η οποία υπάρχει στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου σε επίπεδο τόσο Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού όσο και σε επίπεδο Διοικητικού προσωπικού. Συγκεκριμένα, ο κ. Απιδόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία η όποια έχει χαραχτεί με στόχο την καλύτερη στελέχωση του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας του νησιού, έτσι ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση για τους κατοίκους της Νάξου. Ο κ. Αναπληρωτής Διοικητής επίσης ενημέρωσε για τις ειδικότητες Ιατρών οι οποίες υπάρχουν στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας του νησιού καθώς και για την μελλοντική στελέχωση νέων ιατρικών ειδικοτήτων που πρόκειται να υπάρξουν στο Νοσοκομείο της Νάξου. Επίσης, ο κ. Απιδόπουλος ενημέρωσε την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την πορεία η όποια υπάρχει στην νέα μονάδα τεχνητού νεφρού η όποια λειτούργησε πρόσφατα στο Νοσοκομείο καθώς και για τις προσπάθειες η οποίες πραγματοποιούνται για την κάλυψη αναγκών μέσα από την εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Τέλος, η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ενημερώθηκε τόσο για τα προβλήματα τα όποια αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο του νησιού όσο για τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά και αφορούν την λειτουργιά του Νοσοκομείου, ανάγκες, οι οποίες χρίζουν άμεσης, αντιμετώπισης και επίλυσης αυτών από την πολιτεία.
Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μέσω του προέδρου της Πολυκρέτη Ευστάθιου ενημέρωσε τον κ. Αναπληρωτή Διοικητή κ. Κώστα Απιδόπουλο σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις της μέσα από ημερίδες και συναντήσεις με φορείς του νησιού και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται και στόχο θα έχει την ομαλότερη και εύρυθμη λειτουργιά του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας της Νάξου».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News