ΟΝΝΕΔ: Τιμά τον Κυκλαδική Βουλευτή Γιάννη Βρούτση για την πολυετή προσφορά του

Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσία του  Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση στις Δυτικές Κυκλάδες με στάσεις σε Μήλο (όπου έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στο αίτημα του Δήμου για τον επαναπατρισμό της Αφροδίτης από το Λούβρο) και Κίμωλο και αύριο θα είναι μία σημαντική ημέρα για τον ίδιο…

Ο λόγος; Μα πολύ απλά, αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η «Παναττική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ 2018» και στα πλαίσια της θα τιμηθεί για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι διετέλεσε δύο φορές μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. πριν περάσει στον πολιτικό στίβο με την εκλογή του ως βουλευτής Κυκλάδων το 2007 για πρώτη φορά..  Εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευκαιρία του εορτασμού των 44 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, και την απονομή θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέτρος Δέρβος και ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής Άγις Δήγκας.

Η Παναττική Συνδιάσκεψη συγκαλείται με απόφαση του Υπεύθυνου Οργανώσεων Αττικής, μία φορά κάθε χρόνο και η θεματολογία της περιλαμβάνει ζητήματα ιδεολογικής ανασυγκρότησης, στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επιμόρφωσης.

Η διάρθρωση της αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα γίνουν κεντρικές ομιλίες και ο απολογισμός του Τμήματος για την περίοδο 2017-2018, ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνουν στρογγυλές τράπεζες συζήτησης με πολιτική και οργανωτική θεματολογία, όπως αναφέρει άλλωστε και το πρόγραμμα που παραθέτουμε…

Οσο για τον τόπο της εκδήλωσης; θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-18:00, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (Πειραιώς 62, Μοσχάτο).