Πάρος - ΚΚΕ: Καμία περικοπή ακτοπλοϊκών δρομολογίων

".... Αποτέλεσμα της εφοπλιστικής αυθαιρεσίας, για μια ακόμα φορά μετά το πρώτο κύμα της  πανδημίας , είναι ότι οι νεφροπαθείς του νησιού μας θα πρέπει να μετακομίσουν οικογενειακά στη Νάξο για τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης τους, αφού δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα να πηγαίνουν στη Νάξο το πρωί και να επιστρέφουν με το απογευματινό πλοίο...."

Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΒ ΚΚΕ Πάρου με αφορμή την αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Chios από αύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αλλαγή που αφήνει την Πάρο χωρίς σύνδεση με τη Νάξο σε πρωινή βάση, κάτι που επηρεάζει αρνητικά - όπως έχουμε ήδη αναφέρει - των δέκα νεφροπαθών ασθενών της Πάρου στη Νάξο για την τακτική τους θεραπεία (αιμοκάθαρση)...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση με τίτλο "Οχι στην περικοπή των δρομολογίων";

"Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται «το κράτος εν κράτει» των εφοπλιστών.

Με το «έτσι θέλω» ανακοινώθηκε η τροποποίηση των δρομολογίων της BLUE STAR από  6/1 έως και 17/1, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι «επιφυλάσσουν» για το μέλλον στα νησιά μας.

Έτσι καθημερινά, εκτός Κυριακής, δεν θα υπάρχει πρωϊνό πλοίο από Πειραιά για τα νησιά μας και το Σάββατο ΚΑΝΕΝΑ πλοίο ούτε προς ούτε από Πειραιά.

Αποτέλεσμα της εφοπλιστικής αυθαιρεσίας, για μια ακόμα φορά μετά το πρώτο κύμα της  πανδημίας , είναι ότι οι νεφροπαθείς του νησιού μας θα πρέπει να μετακομίσουν οικογενειακά στη Νάξο για τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης τους, αφού δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα να πηγαίνουν στη Νάξο το πρωί και να επιστρέφουν με το απογευματινό πλοίο.

Ήδη από το πρωί το Κόμμα μας έχει κάνει παρέμβαση για το θέμα αυτό στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής με τη βουλευτή του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα και εκκρεμεί η απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό.

Ζητάμε να μην περικοπούν τα δρομολόγια προς τα νησιά μας.

Ζητάμε άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα των νεφροπαθών της Πάρου χωρίς να ξεσπιτωθούν".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News