Πάρος - Μ. Κωβαίος: Το μήνυμα του Δημάρχου για την ανάγκη εμβολιασμού

Μάρκος Κωβαίος

«Εμβολιαζόμαστε όλοι, γιατί έχουμε υποχρέωση σε αυτούς που αγαπάμε. Εμβολιαζόμαστε για να βγούμε αλώβητοι όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την κρίση που μας έφερε η πανδημία".Μέρος της δήλωσης του Δημάρχου Πάρου, Μάρκου Κωβαίου, ο οποίος ως υγειονομικός, εμβολιάστηκε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο που υπάρχει στη Πάρο. Να σημειώσουμε ότι έως και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Πάρο έχουν εμβολιαστεί με βάση τα δεδομένα της ...τράπεζας που βρίσκεται στη σελίδα emvolio.gov.gr 276 κάτοικοι, εκ των οποίων οι 274 έχουν λάβει την πρώτη δόση.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Δήμο Πάρου σχετικά με τον εμβολιασμό του κου Κωβαίου, αναφέρει: " Με το παράδειγμά του παροτρύνει τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν ο Δήμαρχος Πάρου
Ως υγειονομικός εμβολιάστηκε το Σάββατο 06/02/2021 κατά του covid-19 ο Δήμαρχος της Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος και θέλησε με το παράδειγμά του να παροτρύνει και τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν όταν έρθει και η δική τους στιγμή.
«Εμβολιαζόμαστε όλοι, γιατί έχουμε υποχρέωση σε αυτούς που αγαπάμε. Εμβολιαζόμαστε για να βγούμε αλώβητοι όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την κρίση που μας έφερε η πανδημία. Εμβολιαζόμαστε για να μπορούμε να αγκαλιαστούμε και πάλι και να κερδίσουμε τη χαμένη ανθρώπινη επαφή που τόσο μας λείπει», ήταν το μήνυμά του κ. Κωβαίου αμέσως μετά τον εμβολιασμό του
.

Να σημειώσουμε εμείς ότι ο κος Μάρκος Κωβαίος, έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία στην Αθήνα. Με τη λήξη της στρατιωτικής του θητείας (1989) ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν Φυσικοθεραπευτής στην Πάρο. Είναι εκπαιδευτής του Ελληνικού Ινστιτούτου  Mckenzie, ιδρυτικό μέλος της Ορθοπεδικής Αντιμετώπισης δια χειρισμού στην Ελλάδα και μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Βελονιστών. Επίσης είναι ιδιοκτήτης 2 φυσικοθεραπευτηρίων, ενός στη Νάουσα και ενός στην Παροικία Πάρου.        

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News