ΠΝΑΙ - Εκλογές: Θα διεκδικήσει την Περιφέρεια ο Σκανδαλίδης;

Σκανδαλίδης

Μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο. Και βέβαια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στα τελευταία σενάρια…   Με βάση την ενημέρωση από τη σελίδα  sky rodos γίνεται κίνηση για να πεισθεί ο Κώστας Σκανδαλίδης να ασχοληθεί με το Νότιο Αιγαίο και πιο ειδικά με τα αυτοδιοικητικά της! Να διεκδικήσει δηλαδή τη Περιφέρεια. Απέναντι τον Γιώργο Χατζημάρκο που μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για μία ακόμη εκλογική μάχη.

Ο κ. Σκανδαλίδης (σ.σ με καταγωγή από την Κω)  ως τώρα διατηρεί επιφυλάξεις, δεν δίνει θετική, ούτε αρνητική απάντηση, πάντως γίνεται πολύ συζήτηση και σε τοπικό επίπεδο!

 Αντίθετα, μιλώντας στον Sky το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της παράταξης μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Ζαννετούλης ανέφερε: “Αποτελεί  τιμή για τα Δωδεκάνησα να θελήσει να δώσει πολιτική μάχη  για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου   ο Κώστας Σκανδαλίδης».

Και συνέχισε “Ο Κώστας Σκανδαλίδης ήταν  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων . Θα δούμε όλοι την υποψηφιότητα του θετικά γιατί είναι μια μεγάλη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει μια άλλη πνοή για τον τόπο. Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες θα πάμε σε μια πολιτική μάχη που δεν θα είναι κομματική  γιατί το βαρύ όνομα του Κώστα Σκανδαλίδη περιλαμβάνει όλα τα κόμματα . Είμαστε ήδη έτοιμοι για αυτό”

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News