ΠΝΑΙ - Χατζημάρκος: "Ολα πήγαν καλά, για μερικές ημέρες το νοσοκομείο θα είναι το γραφείο μου"

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Χατζημάρκος

"Τώρα και για μερικές ημέρες, και με καινούργιο ώμο, το νοσοκομείο θα γίνει το γραφείο μου. Να προσέχετε την υγεία σας. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές...". Η αναφορά του Γιώργου Χατζημάρκου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στα social media σχετικά με την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε πριν από δύο ημέρες με σκοπό να λύσει οριστικά πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο..

Οπως διαβάζουμε στην σελίδα dimokratiki.gr "  Σε πολύωρη ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη προχθες στον ώμο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για την αποκατάσταση προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό. Με τη μέθοδο της ρομποτικής, αφαίρεσε ένα ασβέστωμα στον ώμο και ξεκίνησε η περίοδος αποθεραπείας. Σε επικοινωνία της «δημοκρατικής» με το γραφείο του, ενημερωθήκαμε ότι βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με όλους τους συνεργάτες του, εργάζεται κανονικά, ενώ είχε δρομολογήσει, πριν την επέμβαση, τις διοικητικές εργασίες για τις ημέρες που θα χρειαζόταν να μείνει στην κλινική, όπως φαίνεται και από την καθημερινή ροή και παραγωγή διοικητικών πράξεων. Με σχέδιο και πρόγραμμα ακόμα και στα προσωπικά του θέματα υγείας ο περιφερειάρχης! Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών, την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται κανονικά στο γραφείο του".

Η πλήρη αναφορά του κου Χατζημάρκου στα social media αναφέρει: "Μου είπαν "Σιδερένιος" και το πίστεψα. Αλλά, κανείς δεν είναι. Ενα πρόβλημα υγείας που παραμέλησα με οδήγησε στο χειρουργείο. Τώρα και για μερικές ημέρες, και με καινούργιο ώμο, το νοσοκομείο θα γίνει το γραφείο μου.  Να προσέχετε την υγεία σας. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές".

Μου είπαν "Σιδερένιος" και το πίστεψα. Αλλά, κανείς δεν είναι. Ενα πρόβλημα υγείας που παραμέλησα με οδήγησε στο...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Χατζημάρκος στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News