ΠΝΑΙ - Χατζημάρκος σε Φλεβάρη: "οι δρόμοι μας εδώ χωρίζουν, σε ευχαριστώ"

Χατζημάρκος - Φλεβάρης

Μπορεί ολοι αυτές τις ημέρες να μιλούν για το διαζύγιο Ντέμη - Δέσποινας, όμως σε πολιτικό επίπεδο και δη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουμε το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο και τον Γιάννη... Τι έγινε; 

Από σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου - και σχεδόν μετά από επτά χρόνια (κοινής πορείας) ωωρίζουν οι δρόμοι του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και του πρώην στενού του συνεργάτη Γιάννη Φλεβάρη (σ.σ. διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας κυρίως από το 2014) όπως ανακοινώθηκε και απο τις δύο πλευρές.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο περιφερειάρχης κος Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρεται:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Φλεβάρη για την μέχρι σήμερα κοινή πορεία στην αυτοδιοίκηση. Μετά τη σημερινή μας επικοινωνία, οι δρόμοι μας ξεχωρίζουν." Κρατάω τα θετικά της πολιτικής μας συμπόρευσης και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Και η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού συμβούλου πλέον Γιάννη Στ. Φλεβάρη

"Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τους συναδέλφους μου στην Αυτοδιοίκηση, Περιφερειακούς Συμβούλους, όσους εργάζονται ή υπηρετούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την έως τώρα συνεργασία και όλους τους συμπολίτες μας, σε όλα τα νησιά, για την αγάπη και την στήριξή τους. Θα ακολουθήσω ανεξάρτητη, αδέσμευτη και αυτοδύναμη πολιτική πορεία υπέρ του τόπου και της Πατρίδας".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News