ΠΝΑΙ: Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων στηρίζει Χατζημάρκο για τη Περιφέρεια

Το επίσημο χρίσμα στον Γιώργο Χατζημάρκο δόθηκε χθες και επίσημα από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, χθες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, τόσο ο πρόεδρος Χρήστος Καφτηράνης, όσο και ο Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης δήλωσαν τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν το Μάιο του 2019.

Ο Χρήστος Καφτηράνης και ο Γιάννης Βρούτσης χαρακτήρισαν τον νυν Περιφερειάρχη ως έναν ικανότατο αυτοδιοικητικό που με τη θητεία του στην Περιφέρεια, άλλαξε ουσιαστικά στο "χάρτη" στο Ν. Αιγαίο.

Από την πλευρά του κ. Χατζημάρκος δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συνεργάτες του, η στήριξη της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας την τιμητική. Σημείωσε επίσης μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου διοικήθηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια με αξίες, σχέδιο και εντιμότητα. 

Νέα γραφεία και παρουσίαση 

Και η είδηση αυτή βγήκε χθες όταν και παρουσιάστηκε το "ορμητήριο" της επόμενης μέρας για τις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακ΄ς έγινε η παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε., παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη αλλά και άλλων μελών του κόμματος και πολιτικών και αυτοδιοικητικών προσώπων.

Την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος τόνισε ότι τα νέα γραφεία σηματοδοτούν ταυτόχρονα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες, προκειμένου το κόμμα να είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απανωτές αναμετρήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε, έχουμε μπροστά μας.

Για το νέο χώρο της ΝΟΔΕ, ο πρόεδρός της σημείωσε ότι διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που αντιπροσωπεύει το σήμερα, με στόχο την εύκολη επικοινωνία όλων των νησιών, σημειώνοντας ότι τα γραφεία θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες κάθε απόγευμα και κάθε Σάββατο πρωί.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα σημαντική, χαρακτηρίζοντας τα γραφεία της ΝΟΔΕ, ως "ορμητήριο" και χώρο δράσης των στελεχών του κόμματος που θα οδηγήσουν τις Κυκλάδες και την Ελλάδα γενικότερα σε μία νέα ημέρα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, ενώ από τα πυρά του δε ξέφυγε ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον οποίο κατηγόρησε ανοιχτά και για το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ και για τις υποσχέσεις που έδωσε στο Δήμο Σύρου-Ερούπολης και τον Συριανό λαό για την αξιοποίηση του στρατόπεδο, υποσχέσεις οι οποίες έπεσαν στο κενό. Τέλος, ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι την Τετάρτη θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα της παραχώρησης των αρχαιολογικών χώρων.

Η παρουσία των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ, έκλεισε με την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα με την Άνδρο και τη Σαντορίνη.

Με πληροφρίες και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα syrostoday.gr