ΠΝΑΙ - Λεονταρίτης: Οι δεσμεύσεις μας μετουσιωνονται πάντα σε έργα (με επίκεντρο τη Σαντορίνη)

Σαντορίνη .. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ... δρόμος

Σαντορίνη.. Το ισχυρότερο brand name των Κυκλάδων αλλά με σημαντικά θέματα σε επίπεδο υποδομών... Και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αναλάβει την αναβάθμισή τους... Οπότε; Ξεκίνησε και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της, η διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης, έργο το οποίο θα αυξήσει το αίσθημα οδικής ασφάλειας στους χρήστες των πολυσύχναστων δρόμων του νησιού. Μάλιστα, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, βρίσκεται στη Σαντορίνη για θέματα που αναφορούν τις υποδομές... Αλλά και ζητήματα αθλητισμού... 

Μένοντας στα θέματα υποδομών να σημειώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων ρυθμιστικών πινακίδων της οδικής κυκλοφορίας και από σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση και των νέων πληροφοριακών πινακίδων. Επίσης, εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθούν και στηθαία ασφαλείας.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, από τη Σαντορίνη όπου ευρίσκεται σήμερα, ανέφερε:

«Αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον μας για τη Σαντορίνη.

Τα έργα της αντικατάστασης των παλιών και φθαρμένων πινακίδων, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και η πλήρης διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου είναι έργα για τα οποία είχαμε δεσμευτεί και αισθάνομαι ικανοποίηση, διότι παρά τις μεγάλες υπηρεσιακές δυσκολίες που έχουν προκληθεί με τα lockdown, την τηλεργασία των υπαλλήλων, κλπ., υλοποιούνται.

Είμαι βέβαιος ότι μετά και την ολοκλήρωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του συνόλου σχεδόν του επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί (συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ), το όραμα για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στη Σαντορίνη θα γίνει πραγματικότητα.

Στα προβλήματα του νησιού απαντάμε με έργα από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News