ΠΝΑΙ - Νάξος: Το "ευχαριστώ" της Κατσάνη

Katsani

Από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου έχουμε αλλαγές στην οργάνωση και διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα αφορά και πρόσωπο από τη Νάξο, την Ευδοκία Κατσάνη, την πρώην γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία ανατέθηκε το "χαρτοφυλάκιο της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφοράς και Επικοινωνιών Κυκλάδων....  Και όπως ήταν λογικό προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Με αποδέκτη τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο ενώ ζήτησε και την αρωγή των Γιώργου Λεονταρίτη και Γιάννη Μαργαρίτη στο έργο που αναλαμβάνει.

Κι όπως σημειώνει ανάμεσα στα άλλα " Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη , αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων".

Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή που φέρει την υπογραφή της Ευδοκίας Κατσάνη 

"Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Το οφείλω στον Περιφερειάρχη, το οφείλω στους συμπολίτες μου που με επέλεξαν με την ψήφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου,

το οφείλω σε όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακή Αρχής.

Ο Περιφερειάρχης με αυτήν την απόφασή του τιμά τη Νάξο.

Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους τους συνεργάτες του, παλιούς και νέους και ότι τους αντιμετωπίζει, με αξιοκρατία.

Ότι εμπιστεύεται  τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας  ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη,

αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη  Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News