"Πολίτες για τα Νησιά μας": Ανακοίνωση και "Οικονομία κάνεις πάντα, έχεις δεν έχεις...."

«Οικονομία κάνεις πάντα, έχεις δεν έχεις… « Ο τίτλος της ανακοίνωσης από την γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες για τα Νησιά μας» είναι ένα σαφές μήνυμα για τον τρόπο που πρέπει να κινείται ένας Δήμος όσον αφορά τις υποδομές και την σημασία της πρόληψης… Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωση δίδεται και μία απάντηση στο γιατί οι «Πολίτες για τα Νησιά μας» προχώρησαν στην έκδοση και διανομή του φυλλαδίου με πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης νερού

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

« Ο δήμαρχος Μ. Μαργαρίτης και η δημοτική του πλειοψηφία, εξέδωσαν ανακοίνωση φοβερίζοντας με πρόστιμα όσους δημότες παραβούν τον κανονισμό ύδρευσης που έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αλήθεια πόσοι συμπολίτες μας τον γνωρίζουν; (τον κανονισμό, όχι το δήμαρχο !!!)

Από την άλλη αρνείται πεισματικά να ενημερώσει τους δημότες για την ανάγκη – και τους τρόπους – εξοικονόμησης του νερού, επιμένοντας, πέρα από κάθε λογική ότι αυτό δυσφημεί το νησί και θα κάνει ζημιά στον τουρισμό !!!! (τοποθέτηση σε συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου του Προέδρου κ. Μαυρομάτη & του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Πολυκρέτη).

Η Δημοτική Κίνηση Πολίτες Για τα Νησιά Μας εξέδωσε και διανέμει φυλλάδιο με πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης νερού, πιστεύοντας ότι η διαχρονική ενημέρωση – εκπαίδευση των συμπολιτών μας είναι αποτελεσματικότερη και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.

Γιατί οικονομία κάνεις πάντα, έχεις δεν έχεις, για να έχεις πάντα…»

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News